U500-1DK Satellite TOSHIBA LAPTOP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reddevil_7

Üye
    Konu Sahibi
U500-1DK Satellite TOSHIBA LAPTOP
Toshiba Satellite U500-1DK , Toshiba Bilgisayar Sistemleri Bölümü dokunmatik ekran özelliği ve Windows 7 işletim sistemli ultra-taşınabilir yeni Satellite U500-1DK , 13,3 inç dizüstü bilgisayarı geliştirdi. Lüks Kahverengi ve Lüks Kırmızı dokuma yüzeye sahip, klavye yanında harici olarak ekrana dokunarak işlemlerin yapılabilmesi kullanıcıların klavye ve fare kısıtlaması olmadan dosya ve programlara daha hızlı, daha kolay erişim sağlamasına olanak sağlıyor.

Satellite U500-1DK - Dokunmatik ekranlı laptop :
Windows 7 işletim sistemli ve tüm programların sadece dokunarak çalışabilmesi, kullanıcıları belge veya web sayfasına ekrana çift tıklayarak daha kolay açmasını sağlıyor. Dosyalarınızı sürüklemek ya da bir resmi döndürmek artık parmaklarınızın ucunda. İnce ve hafif Satellite U500-1DK 13.3 inç (33,8 cm) boyutlarında. Tam donanımlı performansa sahip ve kullanıcıları memnun edecek şekilde tasarlanan Satellite U500-1DK ince, hafif zarif dokunuşa sahip tasarımı, hareket kolaylığı ve müthiş tasarımı bir araya getiren U500-1DK aynı zamanda iki olağanüstü stil seçeneğine sahip.Aydınlatmalı klavye ve güç tasarrufu sağlayan Eco Yardımcı Programı düğmesi ve mobil dijital yaşam biçiminizi geliştirecek Toshiba EasyMedia özellikleri ile ‘kullanılabilirlik‘ kavramını da yeniden tanımlar.

Toshiba Satellite U500-1DK laptop :
Gelişmiş Toshiba Yüz Tanıma Sistemi teknoloji sayesinde sadece bir gülümsemeyle dizüstü bilgisayarınıza erişebilirsiniz. HD web kamerası, 1280 x 800 geniş ekran çözünürlükte görüntülü sohbetler etmenize olanak verir. USB Kapalı Konumda Şarj özelliği sayesinde, dizüstü bilgisayar kapalı durumdayken bile eSATA/USB bağlantı noktası üzerinden akıllı telefonunuzu, MP3 çalarınızı veya diğer tüm cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. Tek bir hareketiyle fotoğraflarınızı yakınlaştırın. Hafif bir dokunuşla sayfalar arasında gezinip ve dilediğiniz kadar kaydırma yapabilirsiniz. Verileri çarpma ve düşürme tehlikelerine karşı koruyan HDD 3 Boyutlu Darbe Sensörüne sahip yuvadan yüklemeli DVD sürücünün yanı sıra en üst düzey mobil işlem gücünden ve 500 GB'a kadar çıkabilen sabit disk seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

U500-1DK ürünlerin genel özelliklerinde bakılacak olunursa;

U500-1DK :

İŞLEMCİ: Intel Core i3-330M 2.13 GHz. 3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1759 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Professional Tr-İng (64 Bit) (Windows XP Professional Tr-İng Downgrade)
Ürünü en uygun fiyata satın alabilmek için linkini inceleyebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt