Twitter’da Reklam Atan Uygulamalar Nasıl Kaldırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Twitter’da Reklam Atan Uygulamalar Nasıl Kaldırılır?
Son zamanlarda, Twitter kendi kendine tweet atıyor, dm atıyor, takip ediyor gibi şikayetlere ve reklam engelleme sorunu ile ilgili atılan tweetlere çokça rastlıyorum.

Bu konuda sizlere basit bir yoldan bahsetmek istiyorum.

Twitter diğer sosyal paylaşım sitelerinin birçoğunda olduğu gibi kullanıcı hesapları ile erişime imkan tanıyan uygulamalar oluşturma imkanı tanıyor. Bu uygulamalar kullanıcılardan bir takım izinler ister. Bazı takipçi arttırma uygulamalar, retweet, favori kazandırma uygulamaları ve diğer uygulamalar sizin adınıza gerçekleştirebilecekleri ve gerçekleştiremeyecekleri aktiviteler için izin ister. Bunu herhangi bir uygulamaya giriş yaparken görebilirsiniz.





Uygulamaya izin ver butonuna tıklamadan önce üst kısımda yapabilecekleri listesine bir göz atın. Eğer yapabilecekleri arasında 4. sırada yer alan “senin adına Tweet göndermek şeklindeki gibi bir ifade varsa sizin adınıza reklam tweeti gönderebilir. Ancak burada izin almış olsa bile reklam tweeti atacak diye bir şey söz konusu değil. Uygulamayı oluşturan kişinin insafına kalmış.

Takipçi arttırma uygulamaları ve diğer uygulamaları kullanırken diyelim ki izin veriniz. Bu durumda erişim iznini tekrar kaldırmak durumundasınız.





Twitter’a giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki dişli ayarlar ikonuna tıklayın ve ardından sol kısımdanuygulamalar bağlantısına gidin. Burada sizin izin vermiş olduğunuz uygulamalar yer alır. Üstteki fotoğrafta da yer aldığı gibi uygulama izinleri mevcut. Uygulama izinlerinden ve uygulamanın isminden reklam tweeti atan uygulamayı tahmin edebilir ve erişimi kaldır butonuna tıklayarak izni kaldırabilirsiniz.

İzini kaldırılan uygulama sayfayı yeniledikten sonra listeden silinir.

Kendi kendine takip yapan, retweet yapan, DM gönderen bir hesabınız vara uygulamalarınızı kontrol edin. Erişimi kaldırın ve keyfinize bakın.

Listenizde hiç uygulama olmadığı halde birilerini takip ediyorsanız, kendi kendine reklam tweeti atıyorsa hesabınız, birilerine sizin isteğiniz dışında DM(Direkt mesaj) gönderiyorsa şifrenizi değiştirin. Artık kendi kendine reklam atmayacaktır. Kolay gelsin

Takip twitter
@ONURGUNGOR1905


İyi Günler..
 


yaytas

yaytas

Üye
yararlı konu izinleri verirken dikkat etmeli eline sağlık hocam:tşk::tşk:
 
kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah :)
 


Üst Alt