^Turu Bükreş'te Geçeceğiz^..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Turu Bükreş'te Geçeceğiz^..
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, yarın Rumen takımı Steaua Bükreş ile oynayacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçı yarın yenilmeyip Bürkeş'te turu geçecek sonucu alacaklarını söyledi.



Alman teknik adam Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında ilk resmi maçlarına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Belki yarın ideal bir kadro ile oynayamayacağız. Linderodth, Kewell ve Ümit Karan gibi oyuncular yok. Yine de iyi hazırlandık.
Yarın sahada yer alacak tüm oyuncularımın ellerinden geleni yapacaklarından eminim. Hazırlık maçlarında gol sorunumuz olduğu doğru. Geçtiğimiz hafta antrenmanlarda oyuncularım gole çok istekliydi. Ben haftalar önce Hakan Şükür'ün yerine bir golcü istediğimi söylemiştim. Ancak bu aşamada bunu dert edecek durumda değiliz. Öyle ümit ediyorum ki yarın akşam sahaya çıkacak takım turu geçmek için yeterli olacaktır" dedi.


Skibbe, Rumen ekibini izlediklerini ifade ederek, "İyi bir savunmaları var. Aynı şekilde iyi hücum oyuncuları da var. Kolay bir maç olmayacak. Hazırlık maçlarında gol atamamamız önemli değil. Hazırlık maçları bu tür maçlar için gösterge olamaz. Hazırlık maçlarında kazansanız da kaybetseniz de birşey olmaz. Önemli olan takımı hazırlamaktır.
Hazırlık dönemine en başından beri katılan oyuncularımız yorucu bir dönem geçirdiler. Bütün oyuncular bu maçı iple çekiyor. Kale de Aykut oynayacak. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Kendisine yüzde 100 güveniyorum. De Sanctis takıma geç katıldı. Antrenman eksiği var. Orkun ise sakat, bu yüzden kaleyi Aykut koruyacak" şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarının hayatını Galatasaray'a adamış bir taraftar topluluğu olduğunu bildiğini kaydeden genç teknik adam, "Bu yüzden onların güvenine layık olmaya çalışacağız. Onlara bu sezon iyi haberler vermek istiyoruz. Şu anki takımımız turu geçecek kaliteye sahip. Mümkün olduğunca uluslararası maç yaparak, uluslararası alanda tecrübe kazanmış bir takım olmayı hedefliyoruz. Burada yenilmeyip, Bürkeş'te turu geçeceğimize inanıyorum. Ondan sonra Galatasaray'la eşleşen takımlar mutlu olmayacak. Çünkü gün geçtikçe daha iyi bir takım olacağız" diye konuştu.

Bu arada bir Rumen gazetecinin Steaua Bürkeş Başkanı Becali'nin "Bu bir Hıristiyan Müslüman maçı, bizim oyuncuları maçı kazandıktan sonra Meryşan Ana'ya gidip dua edecekler" sözünü hatırlatması üzerine Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, "Ben Hristiyanım bizim takımda da bir çok Hristiyan var. Çok kültürlü ve uluslararası bir takımız. Müslümanlar ve Hristiyanlar birlik olup Hristiyanları yenmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada Mecidiyeköy'deki kulüp binasında olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Galatasaray Yönetim Kurulu, sarı kırmızılı takım Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı son antrenmanı da tam kadro izledi. Steaua Bükreş maçına 15 milyon Euro'luk karşılaşma gözüyle bakan sarı kırmızılı yönetimin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Ayrıca sarı kırmızılı takımın yaptığı son antrenmana ayak bileğindeki sakatlığı süren Portekizli savunma oyuncusu Meira katılmadı. Yıldız oyuncunun durumunun yarın maç saatinde belli olacağı öğrenildi.
 


isinbayeva

isinbayeva

Üye
turu geçen biz olalımda nasıl olursa olsun
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hiç sanmıyorum ama gönül ister turu geçmenizi
 
arslansem

arslansem

Üye
İlk maçta ben hem hazırlık maçlarındaki kötü futbol hem de oyuncu eksikliğimizi göz önünde bulundurarak kesin bi skor beklemiyorum.Tek farklı galibiyet oldukça güzel olacaktır.Ardından süper kupa maçımız ve süper ligde ilk hafta maçımız var.Bu maçlar ertesinde deplasmana çıkacağız.Bu sayede orda daha iyi bi skor alacağımızı düşünüyorum :oke:
 
XMEN_43

XMEN_43

Üye
2-1 maç devam ediyorr
 
kurt bey

kurt bey

Üye
benim bu sezon TSL de bile umudum yok bu takımdan. İlkkez Galatasaraydan yana bukadar umutsuzum maalesef :(
 
arslansem

arslansem

Üye
Skibbe nin içine doğmuş turun Bükreş e kalacağı...Gerizekalı :@
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt