"Türkiye'ye sokmazlar"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Türkiye'ye sokmazlar"


[h=2]“Kafasına göre 2 ay ülkesine gitmiş, idmanlara geç katılmış. Kampa girmemiş, isteyince kaptan olmuş, sonra vazgeçmiş. Yöneticiler, 'Sen 3 maaş feda ettim de, ikisini biz sana verelim' demiş. Hala 'Quaresma' diyenlerin bilmedikleri çok şey var...”[/h]
Beşiktaş’ın Gaziantepspor yenilgisi sonrasında eleştiri oklarının üzerinde toplandığı teknik direktör Samet Aybaba, Niğde yolculuğunda FANATİK’e samimi açıklamalarda bulundu. Quaresma konusundan, Hikmet Karaman’ın açıklamalarına, Batuhan’ın sözlerinden Ümraniye’ye giden gençlere merak edilen soruları yanıtladı. İşte Orhan Yıldırım’ın kaleminden Samet Aybaba’nın olay açıklamaları...

‘Kafasına göre takılmış’
“Herkes Quaresma konusunu konuşuyor. Açıklayalım. Quaresma’nın Beşiktaş’taki davranışlarını insanlar bilse, inanın bir daha bu ülkeye sokmazlar. Kafasına göre 2 ay ülkesine gitmiş, antrenmanlara yarım saat geç gelmiş. İstememiş kampa katılmamış, canı isteyince kampta yer almış. ‘Kaptan olmak istiyorum’ demiş pazubant verilmiş, sonra vazgeçince bırakmış. Tam anlamıyla kafasına göre takılmış. Şu an burada olsa aynı şeyleri yapamaz. O da bunu biliyor. Beşiktaş çok değişti. Artık benim uyarmama gerek yok, takımdaki diğer futbolcular bu disiplinsizliğe izin vermez. Benimle gelip 1 kez konuşmadı. Sonuçta ben bu takımın patronuyum. Dönmek istese konuşurdu. Ayda 370 bin Euro alıyor. Yöneticiler görüşmede, ‘Sen 3 maaşını almayıp, feda edeceğini söyle. Biz 2’sini cebimizden sana verelim. Sadece 1 maaş feda et’ dediler. O bir kuruş bile aşağıya inmeyeceğini söyledi. Çalışsın, dönmek istediğini kanıtlasın, antrenmanlara katılsın, biz de ona göre davranalım...”

‘Karaman doğru söylemiyor’
“Hikmet Karaman, ‘Samet Hoca’ya Elazığ maçından sonra söyledim, bu kadroyla zorlanırsınız dedim’ dediğini söyledi. Kendisiyle ne telefonla, ne yüzyüze konuştum, ne mesajlaştım. Neden böyle bir hal içerisinde bilmiyorum. Bunu herkes böyle bilsin... Ayrıca Batuhan da son yıllarda belki de ilk kez doğru konuştu. Orhan 500 kez vursa, top o ölü noktaya 1 kez giderdi. Onu da eleştirdiler.”

‘Fernandes örnek olmalı’
“Gaziantepspor maçının ardından Fernandes, Türkiye’deki özellikle yabancı oyunculara büyük bir ders verdi. Herkes Fernandes’in oyundan çıkmasını konuşuyordu, ama o ‘Patron teknik adamdır, sorgulamam’ dedi. Örnek olmalı. Bugün Fernandes, yarın başka bir oyuncu çıkacak, ama kimse saygısızlık yapmayacak. Yaparsa da takımda duramaz...”

‘Toraman 3500, Atınç 1500 koştu’
“Genç oyuncular çok tartışılıyor. Kamptan önce Atınç geldi, ‘Ben oynamak istiyorum’ dedi. Benim hoşuma gitti, umutlandım onun adına. Ama İbrahim Toraman 3 bin 500 metre koşarken, Atınç bin 500 metre koştu. Yapacak bir şey yok. Emre Özkan konusuna gelince... Aradım Emre’yi, transfer durumunu anlattım. 2 bin TL kazanırken, Belediye’den 700 bin TL kazanacağını söyledim. Hatta Orduspor’dan hocası Metin Diyadin’e de arattım, ikna etmesi için. Ama Emre bana, ‘Hocam ben Belediye’ye gitmiyorum, eve gidiyorum’ dedi. Madem bu hatayı yaptı, iş işten geçti desin bana. Gelsin konuşssun. O da yok. Samet Aybaba gider, Quaresma gider, Emre gider, Beşiktaş kalır. Kimse bu kulüpten büyük değil.”

‘Hedefimizden kopmuş değiliz’
“Antep maçı yüzünden iki gecedir gözüme uyku girmedi. Sivok ciddi bir hata yaptı, nasıl oldu anlamadım. Ama aramızda bir tatsızlık yok. O da üzüldü. Çok genç bir takımız. Kayıplar ve hatalar olacaktır. Kimse bizi arka plana atmaya kalkmasın. Beşiktaş yine ligin akışını değiştirecektri ve şampiyonluğun en güçlü adayıdır...”
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok mantıklı buluyorum samet aybabayi ...
 
haltie

haltie

Üye
Istenilen beşiktas
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt