Türkiye'de bizi yenecek takım yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye'de bizi yenecek takım yok!
Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Galatasaray maçı için iddialar açıklamalar yaptı...



Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda konuşan Umut, "Maçın planını şimdiden kafamda kuruyorum. Servet ve Neill'le mücadelem çok zevkli olacak. İyi mücadele ettiğimiz taktirde bizi kimse yenemez. Galatasaray maçını kazanacağımıza inanıyorum" dedi.
Kendisine yönelik eleştirilerin haksızlık boyutuna ulaştığını belirten milli futbolcu, "Şenol Güneş'i çok seviyorum. Hocam da beni seviyor. Aramızda kötü hiçbir şey yaşanmadı. Şu anda ne Toulouse'nin ne de diğer takımların teklifini düşünüyorum. Transferle ilgilenmiyorum" diye konuştu.
İşte Umut Bulut'un açıklamaları:
İYİ MÜCADELE ETTİĞİMİZ TAKTİRDE BİZİ YENECEK TAKIM YOK
Çok zor bir maç olacak. Ama evimizde oynayacağız; bunun avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz: Bunu yapabilecek gücümüz var. Biz iyi mücadele ettiğimiz taktirde, Türkiye Ligi'nde bizi yenecek takım olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'da Hagi'nin getirdiği hava tartışılmaz; ama biz kendi futbolumuza bakarız. Galip geleceğimize inanıyorum.
GALATASARAY MAÇININ PLANINI KAFAMDA KURUYORUM
Galatasaray maçının planını şimdiden kafamda kuruyorum. Maçta yapmak istediklerimi hayal ediyorum. Konyaspor maçında attığım golü 1 haftadır kafamda kuruyordum. Arka direğe koşup kafa vuracağımı biliyordum. Galatasaray maçında da pek çok planım var.
SERVET VE NEILL'LA MÜCADELEM ÇOK KEYİFLİ OLACAK
Türkiye'nin en iyi stoperlerinden bir tanesi Servet; Neill'ı da çok beğeniyorum. Onlarla aramdaki mücadele çok zevkli olacak. Umarım iyi bir mücadele olur. Hak eden kazanır. Hak eden taraf biz oluruz.
TRABZONSPOR LİGİN EN İYİ TOP OYNAYAN TAKIMI
Trabzonspor'un ligin en iyi top oynayan takımı olduğu düşüncesine katılıyorum. 3 senedir aynı takımla oynuyoruz; takım olmayı başardık. Görsel ve mücadele açısından iyi futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da böyle devam edecek.
BANA YÖNELİK ELEŞTİRİLER HAKSIZLIK BOYUTUNA ULAŞTI
Bana yapılan eleştirilerin haksızlık boyutuna ulaştığını düşünüyorum. Mütevazı tavrımı bozmayacağım; ama ben elimden geleni yapıyorum. Yerli futbolculara sahip çıkılmalı; bize daha özverili davranılmalı. Taraftar yerli futbolculara özverili bir yaklaşım gösterirse emin olan futbolcular performanslarını ikiye katlar. Bana olumsuz tepkiler oldu; ama çalışmaya devam ettim ve etmeye devam edeceğim. Her zaman daha iyisini yapacağım.
TEOFİLO HAKKINDA YORUM YAPMAM! JAJA BİZE ÇOK FAYDALI OLACAK





Teofilo'nun bu şekilde ayrılması üzücü bir olay. Ama onun durumu hakkında fazla yorum yapmak istiyorum. Teofilo ile çift forvet oynadığımız zaman da çok faydalı olduğuma inanıyorum. Yüküm azalıyordu. Ama, Jaja'nın da faydalı olduğunu söylemeliyim. İlerleyen haftalarda daha iyi oynayacak. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Jaja izleyeceğiz. Jaja'ya şampiyonluk yolunda bize çok faydalı olacak. ŞENOL GÜNEŞ'İ ÇOK SEVİYORUM ONUNLA ARAMDA HİÇBİR SORUN YOK
Ben Şenol Güneş'i çok seviyorum. Şenol Güneş de beni çok seviyor. İddia edildiği gibi bir sorun yaşanmadı aramızda. Yerel basında böyle bir iddia çıktı. İddia edildiği gibi aramızda restleşme vb tartışma geçmedi. Zaten öyle olsa Şenol hoca beni takımda tutmaz. Herkes gördü, iddiaların gündeme geldiği Beşiktaş maçından sonra 11'de oynamaya başladım. Şenol hocayla hiçbir sorunum yok. Bana olan güvenini attığım goller ve gösterdiğim performansımla boşa çıkarmadığımı gösterdim.
TOULOUSE YA DA BAŞKA TAKIMLARIN TEKLİFİNİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM
Şu anda transfer ya da başka bir şeyi düşünmüyorum. Sadece Trabzonspor'un başarısı düşünüyorum. Şu anda tek düşüncem Galatasaray maçı. Transfer aklımda yok: Sonrasında hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt