türkiye-2 danimarka-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
türkiye-2 danimarka-2
son dakika gölü ile berabere kaldık.. :(

sizce almanya ya gidebilirmiyiz arkadaşlar..? bence mucizelere kaldı işimiz.. :(
 


FrontmaN

FrontmaN

Üye
çok şanssız ama bence almanyaya gideriz
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yazık
Yazık
Yazık
Yazık
Yazık

:vur: :vur:
 
C@N

C@N

Üye
almanyaya rezil olmaya mı gitcez!!!!
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
walla ne diycemi bilmiyorum simdilik
cok yazik oldu
yunanistan simdi bizim onumuze gecicek
bence almanyaya gidemicez
ukrayna-yunanistan gider
yine rezillik
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
yaw arkadaslar o hakemin .ben varya penalt vermedii..bide elle kontrol etiyo adam bunuda vermedi..ayrıca hakanın karçırdıgı goller de cabası...adam bi ise yaramadı
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tamamen kademe hatası ile gol yedik :'(
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Keşke HAkan yerine HAlil Altıntop oynasaydı.
 
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
bu takım bişey yapamaz arkadaşlar. dünya 3. lüğümüz bile mucizeydi :D
 

BJKolik

Üye
gerçekten yazık oldu.2.yarı nede güzel oynamıştık.Fatih hoca da bi türlü degiştirmedi şu hakan şükürü.
atamıyo işte alsana oyundan farka gidelim..
 
C@N

C@N

Üye
yaw koyu gsliyim ama bu hakanı ne diye haal oynatıyolar anlamadım millet de o net pozisyonları o yaratıyo sanıyo HAYIR her zamnaki gibi bizim beleşci hakan alıyo pozisyonu harcıyo hayret bişe ya ne o kart herifte anlamıyorum!!!
 
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
olm istanbul medyası hakanı oynatmıyor diye ersun yanalı yemedimi..? :D adam oynatacak tabii yoksa ersun yanalın haklılığı ortaya çıkacak.. yalan mı :D
 
Caine

Caine

Üye
35 lik hakan herkesten çok kaçıp yanındaki arkadaşlarını pozisyona soktu ve maç boyunca durmadı. şimdi hakem ve kademe hatası yüzünden yiyilen 2 golün hesabını hakanın kaçırdığı 1 gole bağlamak çok saçma olur :nono: bence defans berbattı ve 2 golde defansın yüzünden yiyildi heleki ümit ozatın mevkisi yol geçen hanıydı. defansta alpay ve hamit hariç diğerleri döküldü :( ah ahhhhhhh biz almanyaya gidemeyeceğizzzzzz :vur: ah ulan meito gonzales seni köpekler kovalasın beee :gun:

lütfen takımdaki kariyeri en yüksek ve bu takıma en çok faydası dokunan bir insanı ve o kadar genç kişi dururken canını dişine takıp oynayan bir futbolcuyu bu kadar ağır eleştirmeyelim... çoook büyük haksızlıklar yapiyorsunuz. hakan gibisi bir daha türk futbolunda zor yetişir zorrrrrrrrrr... o olmadığı maçlardada tuncay kaçırırdı,fatih ve ya necati kaçırırdı ama hakan 1 gol atamayınca ve son dakikada 1 golu yiyince şimdi günah keçisi yaptınız :( helal valla ne diyim ki
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tolga'yı alması hataydı.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
İlk Yarı
18. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye, Danimarka karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı.

Karşılaşmaya kontrollü başlayan milli takım, daha çok savunmadan oyun kurarak rakibinin üzerine giderken, Danimarka ileride pres yaparak millilerin rahat oyun kurmasını engellemeye çalıştı. İlk dakikalar geçtikten sonra oyuna hakim olan milli takım, kanatları iyi kullanmaya başladı. Devrenin ilerleyen dakikalarında oyuna hakim olan milliler Hakan Şükür ve Fatih Tekke ile mutlak gol pozisyonlarını harcadılar.

Savunmada Alpay ve İbrahim Toraman yerinde müdahaleleriyle atakları önlerken, sol kanatta Yıldıray-Ümit ikilisi ileride etkili oldular.

İlk yarının son dakikalarında oyundan düşen milliler, Danimarka'nın baskısı karşısında bocaladılar. Milli Takım, Claus Jensen'in attığı gole engel olamayarak devreyi 1-0 yenik tamamladı.

Danimarka ise öncelikle savunmasını sağlam tutup kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. İlk yarıda 40. dakikaya kadar çok net bir pozisyona giremeyen Danimarka, son dakikalarda rakip kalede kurduğu baskı sonucunda istediği golü buldu ve devreyi üstün kapamayı başardı.

11. dakikada Hasan'ın sağ kanatta pasında topla buluşan Fatih Tekke'nin ortasında Hakan Şükür'den önce savunma topu kafayla uzaklaştırdı.

14. dakikada Yıldıray'ın soldan kaçırdığı Ümit'in ortasında, müsait durumdaki Fatih Tekke'den önce topa müdahale eden Agger tehlikeyi önledi.

16. dakikada Rommedal'ın sağdan ortasında hatalı çıkış yapan Volkan kaleyi boşalttı, ceza sahası içinde Tomasson topu boş kaleye göndermek üzereyken bir anda İbrahim bu oyuncunun önüne yatarak mutlak bir golü önledi.

17. dakikada Volkan'ın uzun degajında yerden seken topu savunmanın arkasında önünde bulan Hakan Şükür kaleci ile karşı karşıya kaldı. Hakan'ın vuruşunda top dışarı gitti.

18. dakikada sol kanatta Yıldıray ile birlikte rakibe pres yapan Hakan Şükür topu kapıp ortaladı. Fatih Tekke altı pasta meşin yuvarlağı düzeltip vurdu, ancak meşin yuvarlak yan ağlara gitti.

21. dakikada Yıldıray'ın soldan ortasında Hakan Şükür topun üzerinden atlarken, Fatih Tekke'nin güzel vuruşunda kaleci Sorensen aynı güzellikte topa sahip oldu.

35. dakikada Jorgensen'in ceza sahasının dışından sert vuruşunda kaleci Volkan direk dibinde topu kornere çeldi.

40. dakikada Gravesen'in ara pasıyla soldan ceza sahasına yaklaşan Rommedahl'ın ortasında Alpay son anda topa ayak koydu.

41. dakikada Danimarka'nın baskısı gol getirdi. Clus Jensen, ceza sahasının dışından sert vuruşunda top kaleci Volkan'ın müdahalesine rağmen filelere gitti: 0-1.

İlk yarı Danimarka'nın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci Yarı
Dakika 51. Millilerimiz eşitliği sağladıktan sonra adeta şahlanıyor. Bu dakikada tüm stad ayakta maçı izliyor. Millilerimiz bu kez rakip takım ceza alanını abluka altına alıyor.

Dakika 58. Milli takımımız kontrollü olarak Danimarka ceza alanına sarkıyor. Bu dakikada Tümer'in etkili atakları rakip takımı hayli bunaltıyor.

63. Dakika. Karşılaşmanın temposu biraz düştü. Şimdi Danimarka takımı bir serbest vuruş kullanıyor. Bu dakikada kullanılan serbest vuruşla buluşan Jansen yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Jensen'in vuruşu filelerimizle buluşuyor ama pozisyonun çok yakınında olan hakem 'ofsayt'ı görüyor...

64. Dakika. Hakan Şükür bir anda Danimarka ceza alanında topla buluşuyor. Ancak rakibinin sert markajıyla kendini yerde bulan Hakan Şükür, karşılaşmanın hakemi Gonzalez'e bakıyor. Hakemin kararı bu pozisyona 'oyna' demek oluyor.

66. Dakika. Millilerimiz bu dakikada rakip kalenin önünde etkisini arttırıyor ancak son vuruşta bir türlü başarılı olamıyor. Millilerimiz bu tempodan düşmes ise galibiyet golüne çok yakın olduğuna dair bir tablo veriyor.

68. Dakika. Danimarkalı Paulsen yere düşüyor. Bu dakikada tansiyon biraz yükseliyor. Hakem Hüseyin ve Paulsen'i yanına çağırarak her iki futbolcuya sarı kart gösteriyor.

Dakika 70. Karşılaşmanın bitimine yirmi dakika kala oyun hayli soğuyor. Bu dakikalarda millilerimizin mutlak bir gol bulması lazım.

Dakika 72. Fatih Terim, Ümit Özat'a Hakan Şükür'e diyagonal pas göndermesi için işaret ediyor.

Dakika 74. Danimarkalı forvet futbolcusunun uzaktan vurduğu sert şut dışarı çıkıyor.

Dakika 76. Tümer soldan Danimarka kalesine çok tehlikeli giriyor. Ancak arkadan bir itmeyle kendini yerde buluyor. Hakem bu pozisyona da penaltı vermiyor.

Dakika 77. Hakan Şükür ceza alanında topla buluşuyor ancak hızlı gelen top ayağından kaçıyor. Bu dakikada milli takımımız mutlak bir golden oluyor.

Dakika 78. Hakan Şükür sol taraftan ceza alanına sokuluyor. Mükemmel bir pasla topu Fatih Tekke'yle buluşturuyor. Ancak Fatih pozisyonu kaybedip topa çok kötü vurunca bir gol pozisyonu daha heba edilmiş oluyor.

Dakika 79. Rakipten dönen topa Fatih çok sert vuruyor ama top dışarıya çıkıyor. Milli takımımızın bu dakikalarda bir değişiklik yapması şart gibi görünüyor.

Dakika 81. Millilerimiz bir serbest vuruş kullanıyor. Serbest vuruşu yapan Tümer, vuruşu mükemmel kullanıyor ve topu rakip takım ağlarıyla buluşturuyor: Türkiye 2 - Danimarka 1...

Dakika 85. Muhteşem bir frikikle galibiyeti getiren gecenin yıldızı Tümer bu dakikada oyundan çıkıyor ve yerine Tolga Sağlam giriyor.

Dakika 87. Maçın normal bitimine 3 dakikadan az bir zaman kaldı. Millilerimiz bu dakikalarda sağlam basıyor. Seyirci ayakta ve stadı ıslık çığlığına tutuyor... Millilerimiz bu dakikada çok iyi savaşıyor....

Dakika 89. Romeldahl'a Ümit Özat girdiği pozisyonun ardından tartışıyorlar. Hakem olaylar büyümeden müdahele ediyor.

Dakika 90. Danimarka milli takımının tehlikeli atağını kalecimiz Volkan önlüyür. Volkan şimdi bir sakatlık geçiriyor.

Hakem kayıp zamanı dört dakika olarak belirliyor.

Uzatma dakikalarda Volkan, yedek kulübesini 'beni değiştirin' diyor ama bu mümkün değil. Çünkü millilerimiz üç futbolcu hakkını kullandı.

Uzatma dakikalarında millilerimizin bir anlık disiplinsizliğinden yararlanan Danimarka eşitliği sağladı. Danimarka'nın attığı gol uzun süre tartışılacağa benzeyecek. Çünkü rakip takım oyuncusu topu eliyle atmış gibi bir görüntü verdi.

Ve karşılaşmanın hakemi maçı bitiriyor. Bu sonuç ne Türkiye'ye ne de Danimarka'ya yarıyor: Türkiye 2 - Danimarka 2...


:'( :'( :'(
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
olmaz böyle maç...
 

the_patriot

Üye
buna da şükür,
 
Haberci

Haberci

Üye
Eski bir profesyonel futbolcu olarak Fatih Terim Defansta taktik htaı yaptı Forvetlerini birebir markaj yapmaları gerekiyordu olmadı.Adamlar tek topla kaleye 3 pasta geliyorlar.Ve dikkat ettiyseniz hemen hemen hiç pas hatası yapmadılar.Biz çok heyecanlı idik ve gereksiz çok hareket ettik nefesimiz yetmedi adamlara.İlk yarının ve maçın sonlarına doğru eğer forvetteki adamlarına sıkı markaj yapabilseydik bu iş böyle olmazdı.Ama çocuklar ellerinden geleni yaptılar.Yine de teşekkürler...
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Yanlız Okan va Tümerin golleri inanilmaz güzeldi yaaa ;;) :oke:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Maç bence son oyuncu deeğişikliği ile dağıldı. :(

Tam tempo tutulmuşken , o ara herşey bitti ve Tolga'nın girmesiyle de defans anlayışı bozuldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt