Faturasız Turkcell'den hazır kartlılara özel uçuran internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell'den hazır kartlılara özel uçuran internet kampanyası
Türkiye’nin telekomünikasyon alanındaki en eski ve köklü firmalarından olan Turkcell, her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Artan bir başarı grafiğine sahip olan operatör firması, bulunduğu konumu daha da ileriye taşımak amacı ile birçok yenilik yapıyor.

Öncelikle müşterilerinin daha üstün bir hizmet almalarını sağlamak amacı iletişim ve teknoloji alanlarında birçok yatırım yapıyor. Üstelik çekim kalitesi ve kapsama alanı kalitesini de daha da genişletmek amacı ile altyapı çalışmalarına da ara vermeksizin çalışıyor. Bu çalışmaları sayesinde müşterilerine çekim kalitesi yüksek ve kapsama alanı geniş olan kaliteli bir hizmet deneyimi sunuyor.

Ayrıca sunduğu zengin tarife içerikleri ile de dikkatleri üzerine çekmeye başaran operatör firması, Uçuran kampanyası ile faturasız abonelerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Bu fırsat ile yakınlarınız ile rahat bir şekilde konuşup, mesajlaşabilecek ve üstüne mobilden internetinde keyfini çıkartabileceksiniz.

Sizde Turkcell bedava internet kalitesi ile daha üstün kaliteli bir deneyim yaşamak için, bu fırsatlar ile dolu dünyaya hemen katılın ve yakınlarınız ile iletişime geçmenin, 4.5G teknolojisi ile internete bağlanmanın keyfini sürmeye başlayın.

Nasıl Katılabilirim?
Turkcell bayilerini ziyaret edip başvuruda bulunarak, web kanalı yolu ile ya da kısa mesaj ile katılım sağlamak için 2 GB için “UCURAN 2 GB”, 3 GB için “UCURAN 3 GB”, 4 GB için “UCURAN 4 GB”, 6 GB için ise “UCURAN 6 GB” yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj atmanız yeterlidir.

Kimler Faydalanabilir?
Tüm bireysel ses hattı sahibi aboneler bu kampanyadan faydalanabilir. Sağlamanız gereken bir koşul bulunmamaktadır.

Nasıl İptal Edebilirim?
0532 532 00 00’a telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesabım uygulaması üzerinden de zahmetsiz bir şekilde iptal edebilirsiniz.

Kullanım Haklarım Nelerdir?
2 GB: 30 TL karşılığında her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB’ye sahip olabilirsiniz.

3 GB: Her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 3 GB’yi 35 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

4 GB: 4 GB internet, her yöne 500 dakika ve 1000 SMS’i 40 TL ödeyerek hattınıza tanımlattırabilirsiniz.

6 GB: Her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 6 GB’yi sadece 50 TL ödeyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Detaylar
  • 28 Şubat 2018 tarihine kadar geçerlidir.
  • Turkcell web sitesi üzerinden sağlanan katılımlarda 1 GB internet hediye edilir.
  • BiP uygulamasında kullanılmak üzere 5 GB daha hediye edilir.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bilgi için :tşk:
 


Üst Alt