Turkcell'den Avea'ya numara taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

muratavşar

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Avea'ya numara taşıma
Turkcell'den Avea'ya numara taşındıkta sonra süresi bitince - pişman olduğunuz taktirde tekrar Turkcell'e taşınabiliyor mu? Bu oluyorsa şartlar neler acaba bilgi verebilecek olan var mı?
Teşekkürler..:bye2:

asar07

Üye
orjınal hattın aslında turkcell ıse bekleme gıbı bır sorunun yok. gerı gelebılıyorsun.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
geri taşınma tabiki de mevcut ve oldukça kolay.

muratavşar

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler..:bigstar:

----------Eklendi @ 10:36:02 ---------- Yazıldı @ 10:33:58 ----------

teşekkürler..:bigstar:ß

ilo53

ilo53

Üye
Benım hattım turkcellde numaramı avea ya tasıdım bır ay gectı turkcelle donmek ıcın basvurdum tasınmadı 90gunluk sure dolması gerekıyormus..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Benım hattım turkcellde numaramı avea ya tasıdım bır ay gectı turkcelle donmek ıcın basvurdum tasınmadı 90gunluk sure dolması gerekıyormus..

Yanlış bilgiler verme. 90 günlük süre sadece yeni alınan hatlarda mevcuttur numara taşıma yapabildiğine göre senin hattın zaten o süreyi geçmiş bir hattır ve numara taşıma sınırı bulunmamakta. Kısacası hattınız yeni değilse sıfır bir hat değilse aynı gün 3 taşıma başvurusu dahi yapabilirsiniz. KISITLAMA KESİNLİKLE YOKTUR.

• Beğen
Tepkiler: serotonin
ilo53

ilo53

Üye
kesınlıkle oyle bırsey oncedendı bende senın dedıgın gıbı bılıyorum benım hattım yenı fılan degıl engelleme varmıs. bende aveada kalmak ıstemıyorum cekmıyor tasıyamıyorumda mecbur kalıcz artık. bende senın dedıgın gıbı bılıyordum sınır varmıs.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
kesınlıkle oyle bırsey oncedendı bende senın dedıgın gıbı bılıyorum benım hattım yenı fılan degıl engelleme varmıs. bende aveada kalmak ıstemıyorum cekmıyor tasıyamıyorumda mecbur kalıcz artık. bende senın dedıgın gıbı bılıyordum sınır varmıs.

Kaç kez taşıma yapabileceğiniz konusunda bir sınırlama şu an için mevcut değildir. Numaranızı istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz. Ancak Bilişim Teknolojileri Kurumu (BTK), gerekli görmesi halinde bir sınırlama getirebilir. (Kaynak: )

AMA TABİKİ UCU ÇOK AÇIK BİR CÜMLE SENİN DEDİĞİN GİBİ HİÇ SÖYLEMEDEN DE BÖYLE BİR KISITLAMA YAPMIŞ OLABİLİRLER...

ser1920

Üye
hattın açılışından veya geçis yapılışın 90 gün sonrası başka bir hatta geçiş yapabiliyoruz. 3 ay kısıtlaması var.

Üst Alt