Turkcell Yapboz İnternet Paketi Kampanyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Yapboz İnternet Paketi Kampanyaları
Aynı zaman yaptığı altyapı çalışmaları, çekim kalitesi ve kapsama alanı ile de birçok mobil kullanıcının ilk tercihi olan firma, bu özellikleri sayesinde abone sayısını günden güne arttırıp, sektördeki liderliğini korumaya devam ediyor.

Bu sıralar Yap-Boz paketleri ile gündemde olan dev operatör firması, bu fırsat ile kullanıcılarına tarife içeriğine direk müdahale edebilme imkanı sunan firma, bu hamlesi ile birçok kişinin yüzünü güldürdü. Sizde istediğiniz dakika seçeneğini seçip ihtiyacınıza göre internet paketi seçebileceğiniz bu fırsattan yararlanmaya hemen başlayarak tarifenizi kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

Turkcell Bedava internet Tarifesine Nasıl Katılabilirim?
Size en yakın Turkcell mağaza veya bayisini ziyaret ederek, çağrı merkezine telefon ederek, SMS yolu ile katılım sağlamak için ise Yapboz 500 için “YAPBOZ 500” yazıp Yapboz 250 için ise “YAPBOZ 250” yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
0532 532 0000’ a telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile iptal edebilirsiniz ya da internet kanalı yolu ile iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Herhangi bir katılım şartı bulunmamaktadır. İsteyen tüm bireysel aboneler katılabilir.

İçeriği Nedir?
  • 250: Her yöne 250 dakika, 500 MB internet kullanımına ve 1, 2, 3 GB seçenekli internet, 1000 SMS seçeneklerinden istediğinize tarife içeriğinize oldukça uygun fiyatlara ekleyebilirsiniz. Sabit ücreti 17 TL’dir.
  • 500: Her yöne 500 dakika, 500 MB’ye ve seçtiğiniz internet veya SMS kullanım haklarının fiyatını ödeyip sabit fiyatı olan 21 TL’ye bu fırsata sahip olabilirsiniz.

Detaylar

  • 30 gün içerisinde kullanılmayan haklar gelecek aylara devredilmez ve silinir.
  • Kalan kullanım haklarınızı öğrenmek için “KALAN” yazıp 2222’ye SMS atmanız yeterlidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: beyazxxx


Üst Alt