Faturasız / Faturalı Turkcell Şanlıurfa’ya Özel Avantaj Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Turkcell Şanlıurfa’ya Özel Avantaj Kampanyası
Şanlıurfa Avantaj kampanyası ile Turkcell’e gelin, 12 ay boyunca paketinize ek 1GB ve her yöne 500 DK avantajını kaçırmayın!
  • Kampanya Şanlıurfa iline özeldir, sadece Şanlıurfa’da bulunan Turkcell noktalarından yapılan bireysel ses yeni tesis ve numara taşımayı kapsar. Kampanyadan son 90 gün içinde Şanlıurfa ilinden numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell’li olan ses hatları faydalanabilir.
  • Kampanya ile son 90 gün içinde Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelen müşteriler, aşağıdaki koşulları sağladıkları durumda paketlerine ek yurt içinde geçerli 1 GB internet ve her yöne 500 dk hediye avantajından yararlanabilecekler.
  • Faturalı Müşteriler: Kampanya başladıktan sonra Turkcell’li olanlar Turkcell faturalı tekliflerinde kaldıkları sürece kampanya faydasından 12 ay boyunca her ay yararlanacaktır. Kampanya başlamadan Turkcell’li olmuş, henüz Turkcell’deki ilk 90 günü içinde olan faturalı müşteriler ise, URFAOZEL yazıp 2200'a göndererek kampanya faydasından yararlanmaya başlayabilirler.
  • Faturasız Müşteriler: Turkcell’e geldikten sonra son 90 gün içinde 20 TL ve üstü bir paket satın aldıklarında, kampanya faydasından otomatik olarak yararlanmaya başlayacaklar ve 12 ay boyunca 20 TL ve üzeri her paket satın alımlarında kampanya avantajları hatlarına otomatik olarak yüklenecektir.
 

Benzer Konular



Üst Alt