Turkcell ınternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ınternet Kampanyası
Ekonomik İnternet Paketi’ni bir ay ücretsiz denemek ister misiniz?

31 Aralık 2008’e kadar Nokia, Sony Ericsson ve Samsung marka telefonlardan çıkacak şifre kartlarındaki şifreyi kısa mesajla 5010’a gönderin, bir ay boyunca ücretsiz olarak, 2 MB’lık cepten internet kullanımı kazanın.
Şifre Kartları Hangi Telefon Modelleri'nde :**

Nokia:

E 65 – N series
Sony Ericcson:

K610, Z710, W950, W880, P1, K530i
Samsung:

L760
2 MB ile Neler Yapabilirsiniz?

2 MB ile 8 cep oyunu ya da 14 melodi indirebilir ya da bir WAP sayfasına yaklaşık 200 kez girebilirsiniz.*
*Yukarıdaki kullanımların her biri yaklaşık 2 MB'a denk gelen ortalama kullanımlardır.
**Şifre kartı hediyeli telefon kutularında 2 MB etiketi bulunacaktır.
07 Aralık 2007'den itibaren kampanyalı telefonlar Turkcell Extra'lar, Turkcell Abone Merkezleri ve diğer telefon satış noktalarında yer alacaktır.
Önemli Not: Hediye internet paketiyle; melodi, duvarkağıdı veya başka bir içerik indirirken, bağlantı ücreti ödenmemektedir. İçerik servislerine üyelik veya içerik satın almak ise pakete tabi değildir, ayrıca ücretlendirilmektedir.

  • Kampanyadan yararlanmak için kısa mesajla 5010'a 2 MB boşluk şifre kartındaki şifreyi yazıp göndermeniz gereklidir (Örnek: 2 MB 12345678). Mesajı göndermenizin ardından siz yine kısa mesajla paketinizin hattınıza tanımlandığı bilgisi gönderilecektir.
  • Ücretsiz internet paketiniz hattınıza tanımlandıktan sonra 30 gün süre ile 2 MB'lık kullanım yapabilirsiniz.
  • 30 günün sonunda size ücretsiz kullanımınızın sona ereceğine dair bir bilgi mesajı gönderilir. İsterseniz ayda 2,5 YTL/25 kontöre 2 MB'lık ekonomik internet paketini kullanmaya devam edebilirisniz.
  • Paketinizi tamamladıktan sonra yapacağınız kullanımlar 2 MB'lık internet paketi tarifesinden ücretlendirilecektir. Yani faturalı hatlar için MB'ı 2,05 YTL; faturasız hatlar için 20 KB/2 kontör (WAP-cepten internet ayarıyla bağlanıldığında) veya 60 KB/1 kontördür (GPRS-bilgisayardan internet ayarıyla bağlanııldığında)
  • Kampanyaya aynı ay içinde olmamak şartıyla, en fazla iki kez katılabilirsiniz. Kampanya 31 Aralık 2007'ye kadar geçerlidir.
  • Ekonomik İnternet Paketi ve Ortak GPRSCell aboneleri bu kampanyadan faydalanamaz.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Ekonomik internet paketleriyle ilgili bilgi telefon kutularındaki broşürde yer alacaktır. 30 günlük ücretsiz kullanım süresi bittiğinde 10,50,150 MB ve 1 GB'lık İnternet Paketleri'ne de geçebilirsiniz. Ekonomik İnternet Paketleri ile ilgili detaylı bilgi için
  • Önemli not: Hediye internet paketiyle; melodi, duvarkağıdı veya başka bir içerik indirirken, bağlantı ücreti ödenmemektedir. İçerik servislerine üyelik veya içerik satın almak ise pakete tabi değildir, ayrıca ücretlendirilmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: burak58362, tugce-_-tugce ve ozcannnn77

Benzer Konular



Üst Alt