turkcell in kazığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi
turkcell in kazığı
arkadaşlar bana ramazanda türkcell ramazan ve yaşam paketi 1 ay boyunca ücretsiz dedi benda katıldım sonra ertesi gün 100 kontör yükledim bi baktım kontör bakiyem 93 sonraki gün 86 herken -3 e düştü paketi iptal ettim düzeldi 100 kontör heba oldu bende avea ya geçtim

• Beğen
Tepkiler: hasan2123 ve Smyrnatek

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
Şikayet Etseydin Ya Kardeş Turcell Bayiğine Avea Çekmiyor Her Yerde Söyliyim

hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi
ama kayseride her tarafta çekiyor.

--------------- Ekleme ---------------

aklıma gelmedi şikayet etmek

SeRKaNCa16

Üye
keske hakkını arasa ıdın benımde oyle bırsey basıma geldı turkcell ın sıtesıne maıl attım sonra onlar aradılar ozur dıleyıp 50 knt gerı gonderdıler hakkını aramazsan yerler...

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Geçmiş Olsun...

hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi
keske hakkını arasa ıdın benımde oyle bırsey basıma geldı turkcell ın sıtesıne maıl attım sonra onlar aradılar ozur dıleyıp 50 knt gerı gonderdıler hakkını aramazsan yerler...
keşke hiç aklıma gelmedi

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
güzel.

ramazanesmer

Üye
Turkcellin dolaylı faliyeti: bugune kadar cep tlf ile hiç bir yere abone olmadın ama abonene gibi faturama tikle BilgiEylence adı altında ücret yansıtılıyor. ve faturalara itiraz etmeme rağmen ilgilenmeyip benden para tahsil etmeye devam ediyorlar. tüm imkanlar ellerinde iken dolaylı ve yankuruluşları olduğunu düşündüğüm aracılar ile bunu yapıyorlar. tabiki türk hukukuna şikayetim olacak, inşallah cumhuriyet savcıları bu zorakı tahsilatları göz ardı etmezler.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Öyle bir hata olamaz bence.. Araştırsaydinis gerekli yerleri arayıp sorsaydinis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt