Turkcell Faturalıdan Hazır Kart'a geçiş kampanyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Faturalıdan Hazır Kart'a geçiş kampanyaları
Türkiye genelinde birçok faturalı ve faturasız abone sayısına sahip olan Turkcell, bu abone sayısını korumak için ve daha da arttırmak için hem hazır kartlı hem de faturalı müşterilerine özel bir sürü cazip fırsatlı kampanya hazırlıyor. Onların ilgisini bu şekilde çekip hem onların ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılıyor hem de başarısını günden güne arttırmaya devam ediyor. Bu başarılı atılımları sayesinde günden güne büyüyen ve globalleşen dev GSM firması dünyada da faaliyet göstermeye başlayarak marka değerini herkese gösteriyor.

Bu sıralar hazırladığı faturasızdan faturalıya geçiş tarifeleri ile Türkiye’de ki birçok mobil kullanıcının ilgisini çeken operatör firması bu hamlesi ile birçok mobil hat kullanıcısının yüzünü güldürdü. Sizde size özel olarak hazırlanan bu zengin içerikli tarifelerden hemen faydalanmaya başlayın.

Haydi Gel Kampanyası

Kampanya tarihleri arasında numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelip, kampanyanın geçerli olduğu paketlerden birini alanlar, paketlerine ek 12 ay boyunca + 1 GB daha kazanıyorlar!

Haydi Gel Kampanyası ile kazanılan ek 1 GB internet faydası, kriteri sağlayan abonelerimize otomatik yüklenecektir.

Yeni Yıldız 1 GB Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için uygun fiyata çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Ayda sadece 20 TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yeni Yıldız 1 GB Paketi'ni çok seveceksiniz.

  • YENIYILDIZ1GB yaz 2200’a gönder

Bol 1 GB Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Her yöne 500 dakika, 2 GB*, 1000 SMS, BiP kullanımlarında geçerli 1 GB ekstra internet, Dergilik üyeliği ve Dergilik uygulamasında geçerli 5GB içeren Bol 1 GB Paketi'ni çok seveceksiniz.

  • BOL1GB yaz 2200’a gönder

Yeni Yıldız 2 GB Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için uygun fiyata çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Ayda sadece 27TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS, 3GB*, 1GB BiP ve Dergilik'te geçerli 5GB internet içeren Yeni Yıldız 2GB paketini çok seveceksiniz.

YENIYILDIZ2GB yaz 2200’a gönder.

Bol 2 GB Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Her yöne 750 dakika, 3 GB*, 1000 SMS, BiP kullanımlarında geçerli 1 GB, Dergilikte geçerli 5GB ekstra internet içeren Bol 2 GB Paketi'ni çok seveceksiniz.

BOL2GB yaz 2200’a gönder.

Yeni Yıldız 3 GB Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için uygun fiyata çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Ayda sadece 30 TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 4 GB* internet içeren Yeni Yıldız 3 GB Paketi'ni çok seveceksiniz.

YENIYILDIZ3GB yaz 2200’a gönder.

Bol 3 GB Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Her yöne 750 dakika, 4 GB*, 1000 SMS, BiP kullanımlarında geçerli 1GB, dergilik uygulamasında geçerli 5GB internet içeren Bol 3 GB Paketi'ni çok seveceksiniz.

BOL3GB yaz 2200’a gönder.

Sade 400 Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler uygun fiyata rahatça konuşuyor! Ayda sadece 17 TL'ye her yöne 400 dakika içeren Sade 400 Paketi ile Turkcell kalitesi ile uygun fiyata konuşmanın keyfine varacaksınız!

SADE400 yaz 2222’ye gönder.
 


Da®kness

Da®kness

Üye
Başlıkta faturalıdan hazırkart'a geçiş yazılmış ancak tarifeler hazırkart'tan faturalıya geçişler için... Yanlış mıyım? ??
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Emin misin incelediğim de başlık doğru çıkıyor?
 
oguzalp44

oguzalp44

Üye
Şakamı
 
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Tarifeler faturasız tarifeleri. Başlık doğru yani. Faturalı olsaydı zaten bilmem ne yaz 2222 ye gönder demezdi.
 

Benzer Konular



Üst Alt