Turkcell - Ekonomik Paket Uygun Teklif Yeni Müşteri Devam Yıllık Abonelik Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell - Ekonomik Paket Uygun Teklif Yeni Müşteri Devam Yıllık Abonelik Kampanyası
Ekonomik Paket Uygun Teklif Yeni Müşteri Devam Kampanyası ile fiyat değişikliklerinden etkilenmeden 32 TL'ye konuşma avantajı ve 12 fatura dönemi boyunca yararlanabileceğiniz ek yurt içi her yöne 300 dakika!

  • Kampanyadan sadece Yıllık abonelik kampanyası Her yöne Minik paket-Yeni Müşteri Devam kampanyası kapsamında Heryöne paketler tarifesi altında Heryöne Minik paket abonesi olan, vergiler hariç ses aşım tutarı 10,48 TL ile 30,69 TL arasında olan ve kampanyaya katılım için kendilerine SMS gönderilen aboneler Yıllık Abonelik Kampanyası-Her Yöne Minik Paket-Yeni Müşteri Devam Kampanyasından yararlanabilirler.
  • Kampanya kriterlerini sağlayan ve veri izni veren abonlere sms ile bilgi verilecektir.
  • 12 ay kampanyadan faydalanma taahhüdünde bulunan bu abonelere, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeden 32 TL'ye konuşma avantajı ve 12 fatura dönemi boyunca yararlanabilecekleri ek yurtiçi her yöne 300 dakika sunulacaktır.
  • Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir
  • Paket ve kampanya aktivasyonu başvuruyu takiben fatura döneminden önce gerçekleşecek olup; geçiş öncesi paketinden gerçekleştirdiği ses aşım tutarı tahsil edilmeyecektir. İlaveten geçiş öncesi paket fiyatı aboneden tahsil edilmeyecektir. Geçiş sonrası paket fiyatının tamamı aboneye yansıtılacaktır.
 

Benzer Konular



Üst Alt