Faturasız / Faturalı Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Bedava İnternet Paketleri
Ülkemizin en büyük GSM ve en fazla hediye internet dağıtan operatörlerinden biri olan Turkcell sahip olduğu on milyonlarca müşterisine düzenli olarak Turkcell hediye internet paketleri dağıtmaktadır.

Daha fazla Turkcell hediye paketi kampanyasına ulaşmak için BURAYA tıklayarak detaylı yazımıza göz atabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere Turkcell bedava internet paketleri nelerdir ? Onları göstereceğim. Sizler için şuanda güncel olan bütün ücretsiz internet paketlerini bir araya getirmeye çalıştım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Turkcell Bedava İnternet Paketleri
Aşağıda bulunan Turkcell internet paketlerinden dilediğinizi ücretsiz bir şekilde alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazı kampanyaların özel şartları bulunsa da birçoğunu alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

10 GB Hediye İnternet Kampanyası
Operatör devi Turkcell tarafından sunulan özel promosyonlu sim kartlardan herhangi birine sahipseniz sizde hemen ENHIZLI yazarak 2222'ye kısa mesaj atarak ücretsiz hediyenizi alabilirsiniz. Bu hediye 6 ay geçerli 10 GB cepten internet hakkı şeklinde kullanıcılara sunulmaktadır.

GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası
Eğer sizde 26 yaşından küçükseniz hemen Genç Turkcell çatısı altında avantajlı tarifelerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bu kampanya sayesinde GNÇ uygulaması içerisinde bulunan yumurtayı haftada iki kez çatlatmanız durumunda özel hediyeler kazanacaksınız. Bu yumurta ile sizde ücretsiz internet paketi kazanabilirsiniz.

Web 1 GB Kampanyası
Uçuran 3 GB, Uçuran 3 GB Plus, Uçuran 4 GB, Uçuran 4 GB Plus, Uçuran 6 GB, Uçuran 6 GB Plus, Uçuran 8 GB, Uçuran 8 GB Plus, Uçuran 10 GB, Uçuran10 GB Plus tarifelerinden herhangi birine resmi Turkcell sitesi üzerinden veya hesabım uygulamasından geçiş yapmanız durumunda 1 ay boyunca geçerli cepten 1 GB hediye internet kazanabilirsiniz. Hediyeniz hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır.

Yaani Kullanım Kampanyası
Yerli ve milli arama motoru olarak tanıtılan Yaani uygulaması bildiğiniz üzere Turkcell desteği ile geliştirilen bir arama motorudur. Bu uygulamayı Google Play veya App Store üzerinden telefonunuza indirerek sizde hediye internet kazanabilirsiniz. Uygulamayı cihazınızdan sildiğiniz zaman mevcut hediyeleriniz de silinecektir. Uygulamayı yükleyip kullananlar için 1 ay boyunca geçerli 1 GB cepten internet hediye edilecektir. Hediye haklarınız sadece Yaani uygulaması üzerinde geçerlidir.

4.5G Hediye BiP 1GB Kampanyası
Turkcell tarafından geliştirilen ücretsiz iletişim uygulaması BiP bütün müşterilerine Turkcell bedava internet dağıtmaya devam ediyor. Hediye 1 GB cepten internet hakkınızı BiP üzerinde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu kampanyaya şuan için Uçuran 1GB, Uçuran 1GB Plus Uçuran 2GB, Uçuran 2GB Plus, Uçuran 3GB, Uçuran 3GB Plus, Uçuran 4GB, Uçuran 4GB Plus, Mini 1GB Paketi , Super Yıldız Paketi, Yıldız 1GB, Yıldız 3GB,Yıldız 3GB Paketi, Yıldız 4GB Paketi, Yıldız 5GB Paketi, Yıldız 6GB, BOL 1GB, BOL 2GB, Bol 3GB Paketi, Yeni Yıldız 1GB, Yeni Yıldız 2GB, Yeni Yıldız 3GB Paketi, Her Yöne 50 DK, Her Yöne 100 DK, Aylık 300 DK, Her Yöne 500 DK, Süper Üçlü 2 GB, Süper Üçlü 3 GB, Süper Üçlü 4 GB, Süper Üçlü 2 GB Plus, Süper Üçlü 3 GB Plus, Süper Üçlü 4 GB Plus, Uçuran Ekstra 500 DK, Uçuran Ekstra 700 DK, Uçuran Ekstra 2GB, Uçuran Ekstra 3GB, Uçuran Ekstra 4GB, Uçuran Ekstra 6GB, Uçuran Ekstra 8GB ve Uçuran Fırsat 6GB paketlerinden herhangi birini satın alan müşteriler katılabilmektedir.

4.5G Salla Kazan Kampanyası
Turkcell'in en popüler ve en bilinen hediye internet kampanyası olan 4.5G salla kazan sayesinde her hafta bir gün Hesabım uygulamasına girerek hediye internetinizi alabilirsiniz. Bunun için uygulamaya girmeniz ve cihazınızın sallamanız yeterlidir. Hediyeniz bir hafta geçerli olacaktır. Her hafta hediyenin kullanım süresi bittikten sonra sallayarak yeni hediyelerinizi alabilirsiniz.

Dergilik ile Tanışma 1GB Kampanyası
Turkcell Dergilik uygulamasını Google Play veya App Store üzerinden cihazınıza indirerek kullanmaya başladığınız andan itibaren cepten 1 GB ücretsiz internet hakkı hattınıza tanımlanacaktır. Bu ücretsiz internet sadece Dergilik uygulamasının kullanımında geçerlidir.

20 MB İnternet Paketi
Turkcell'den sözleşme ile beraber cihaz alan kullanıcılar için ücretsiz 20 MB internet hakkı verilmektedir.

GS Destek 1GB Hediye İnternet Kampanyası
Bireysel postpaid, prepaid Sarı Paket, Kırmızı paket ve şampiyon paketlerini kullanan müşteriler için sunulan bu kampanya kapsamında Galatasaray takımı her galibiyet aldığında müşterielre cepten 1 GB internet verilmektedir. Haklar direkt olarak hattınıza tanımlanacaktır.

BiP Kullan Kazan Kampanyası
Turkcell tarafından geliştirilen BiP uygulamasında yer alan görevleri yerine getirerek sizde hediye internet hakkı kazanabilirsiniz. Örneğin BiP üzerinde yer alan 5000 mesaj yolla görevini yerine getirerek haftalık 2 GB cepten internet kazanabilirsiniz. Görevler ve verilen ödüller farklılık gösterebilir. Bu konuda kesin bir şey diyemiyorum.

Dergilik Hediye Kampanyası
Turkcell Dergilik uygulamasını kullanmaya başladıktan sonra herhangi bir gazete veya dergi satın alır ve indirirseniz Turkcell size sürpriz hediye verecektir.

Sürpriz Nokta Kampanyası
Turkcell BiP uygulaması ile sizden istenen sürpriz noktaya giderek sizde firmanın vereceği bu sürpriz hediyelerden herhangi birine sahip olabilirsiniz. Size yakın konumlarda bulunan sürpriz noktaya giderek uygulamayı açmanız hediyeyi almanız için yeterli olacaktır.

3 Ay 1 GB İnternet Paketi
Eğer Turkcell ile olan sözleşme süreniz bittiyse ve sözleşme bittikten sonra halen Turkcell kullanmaya devam ediyorsanız şirketin size güzel bir hediyesi olacaktır. Bu müşterilere özel üç ay geçerli her ay 1 GB cepten internet hediyesi hatta tanımlanacaktır.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve BLasTeaR


Misafir - 737036

Teşekkürler özellikle salla kazan ve bip uygulamasından hediye internet alıyorum
teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozan

Cinar01

Üye
Bu ne
 

Hahohhh

Üye
Benim ki olmadı
 

Emirs54182

Üye
Bakin benden tavsiye 5 senelik Turkcell kullanicisiyim ve GNÇ kullanıyorum 10GB int. Her ay 50Tl veriyorum artık Türk telekoma geçtim sizede tavsiye ederim 15GB int 35 TL ödüyorum maşallah cekiyorda onlar artık eskide kaldı çekmiyor felan daha fazla kazık yemek istemeyenler Türk telekoma gecebilir.
 

rock323232

Üye
3 operatörü de inceledim fakat bedava internet bulamıyorum.
 
Son düzenleme:


Üst Alt