Turkcell Bedava 2GB Hediye internet paketi (BAHAR FIRSATI)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Bedava 2GB Hediye internet paketi (BAHAR FIRSATI)
Kampanyayı iptal etmediğiniz süre boyunca , paket içeriği 31.08.2017 tarihine kadar her fatura döneminde otomatik olarak tekrar yenilenir. Müşterilerin tarifelerini değiştirmeleri durumunda verilen ek faydalar iptal olmaz, kampanya bitiminde otomatik olarak iptal edilir. Hediyeler fatura dönemine kadar geçerlidir. Turkcell İnternet paketlerinin internet üst hız sınırı 3G şebekesinde 63 Mbps, 4.5 G şebekesinde ise 100 Mbps olup, öncelik seviyesi 1. öncelikte olmaktadır. Kampanya koşul ve şartlarına sahip olan aboneler bundan ek bir ücret ödemeden faydalanabilirler. Bunun dışında belirtilen özelliklere sahip olmayan aboneler ve faturasız hat kullanıcıları yararlanamayacaklardır.


Turkcell Bahar Fırsatı 2 GB Bedava internet Paketi Nasıl Yapılır ?
  • Aşağıdaki belirtilen şartları sağlayan abonelere, 31.08.2017 tarihine kadar her ay yenilenen, fatura dönemleri boyunca tanımlanacak olan yurt içinde kullanabilecekleri ücretsiz ek 2 GB bedava internet ve Turkcell yönüne geçerli sınırsız konuşma dakikası hediye edilecektir.
  • Kampanya otomatik tanımlanır SMS ile başvuru bulunmamaktadır.
  • 15.03.2017 tarihinde, Her Yöne Paketler Tarifesi altında bulunmakta olan Minik Paket, Yapboz 250 Paketi, Yapboz 500 Paketi; Kaçmaz 39 Paketi, İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS, Hepsi Bir Arada Tarifesi altında yer almakta olan Hepsi Bol Paket, Hepsi Eko Paket veya Kazandıran Maxi Paketi’nde kullanım yapan ve bulunan müşteriler.
  • Ayrıca eski paketi; Ben Yaptım 500, Her Yöne Ben Yaptım 500, Haydı Gel Minik Paket, Çiftçi 500 Paketi, Çiftçi Bereket Paketi, Faturalı Nar Avantaj Paketi, Faturalı Nar Paketi, Her Yöne 2 Saat Paketi, Çiftçi Ekonomik Paket, Ben Yaptım, Gnçtrkcll Ben Yaptım Minik ve/veya ek olarak Haydi Gel 500 Dk Paketi olup, 01.01.2017’den sonra kontratı bitmiş ve Kazandıran Midi Paketinden yararlandırılan, 15.03.2017 tarihinde de hala Kazandıran Midi Paketi’nde bulunan müşteriler, bu kampanyadan yararlanabileceklerdir.
  • Ücretsiz olarak 31 Ağustos 2017 tarihine kadar geçerli.
Kampanyaya belirtildiği üzere katılım için ek bir işlem yapmanıza gerek yok. Yukarıda belirtilmekte olan koşulları sağlayan aboneler otomatik olarak faydalanacaklardır.
 


Üst Alt