Faturasız / Faturalı Turkcell Bayi İzninize 1 GB bedava internet paketi hediye edior

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Bayi İzninize 1 GB bedava internet paketi hediye edior
Tabi ki bu kampanyanın da belirlenmiş bir süresi var. 1 GB Bedava interneti 1 hafta kullanabiliyorsunuz. Kampanyanın hattınıza tanımlandığı ile ilgili mesaj geldikten sonra hediyenizi kullanabilirsiniz. Bir çok kişinin aklında olan şey ise bu kampanyanın ücretli olup olmayacağı. Kampanya ücretsizdir, hediye internet paketleri için müşterilerden ek bir ücret alınmaz. İçerik 1 haftalık olduğundan dolayı bir sonraki aya devir etmez. Ayrıca bu paketin durma özelliği bulunmadığından sizlere gelecek %80 ve %100 bilgilendirme mesajlarını dikkate alın. Hediye internet bittikten sonra kullanacağınız data’lar mevcut internet paketinden düşer, eğer mevcutta bir internet yoksa aşım ücreti oluşur. Kampanya kapsamında verilen fayda başka bir hatta gönderilemez.


Turkcell Bayiden İzninize 1 GB Bedava İnternet Nasıl Yapılır ?
  • Eğer halen Turkcell veri işleme ve/veya veri paylaşımı ve/veya tanıtım izniniz bulunmuyorsa ve Turkcell abonelik süreniz 90 gün ve daha uzun bir süreyse, dilediğiniz Turkcell Cep Merkezi’ne uğrayıp izinlerinizi aktifleştirdiğiniz zaman kampanyaya katılım yapmış olursunuz.
  • Kampanya katılımı 1 Haziran-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleşmektedir. Kampanyadan yararlanabilmeniz için kampanya başlangıç tarihinden itibaren izninizi iptal etmemiş olmanız gerekiyor. Sadece 1 defa yararlanabilirsiniz.
  • Kampanyaya başlamadan 1 hafta önce ve başladıktan sonraki sürede izinleri iptal etmemeniz gerekmektedir.
  • İptal etmek isteyen müşteriler için IPTAL BAYI IZIN 1GB yazıp 2200’a SMS göndermeleri yeterli olacak.
  • İptal işlemi yaptığında hediye içerik silinip sona erer.

31 Temmuz 2017 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanyadan bütün müşteriler kolayca yararlanabilir. Belirtilen süre dışında işlem yaptığınızda hediye internet gelmeyecektir. Turkcell’e ait en yeni ve güncel kampanyaları sayfamızda yer alan kategorilerden veya alt kısımdaki benzer yazılardan görebilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt