Turkcell, 2018 yılbaşında sürpriz hediye dağıtıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell, 2018 yılbaşında sürpriz hediye dağıtıyor
Turkcell yeni yıl şerefine yılbaşı gecesi Instagram'a yüklenecek içeriklerin internet paketinizden çalmayacağını ve 29 Aralık 2017'de göndereceğiniz akıllı faksların ücretsiz olacağını duyurdu.



Bir yandan yeni müşteriler kazanmak adına kollarını sıvayan Turkcell, diğer yandan ise müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak ve elindeki müşterileri kaybetmemek için çalışmalar gerçekleştiriyor. Yılbaşında tüketicileri sevindirmeyi ve sürpriz hediyeler dağıtmayı hedefleyen Turkcell daha önce gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte Salla Kazan kampanyası kısmında, sürpriz hediyeler sunacağını belirtmişti.



https://www.maxicep.com/turkcell-salla-kazan-yilbasinda-surpriz-hediyeler-dagitacak
Turkcell Salla Kazan, yılbaşında sürpriz hediyeler dağıtacak


Bununla da sınırlı kalmayan Turkcell müşteri memnuniyeti odaklı iki farklı kampanyasını daha duyururken, tüketicilerinin yüzünü tam anlamıyla güldürmeyi başardı. Bakalım ünlü GSM operatörü bu yeni kampanyaları ile tüketicilerin ilgisini üzerine çekmeyi başarabilecek mi?



Yılbaşı gecesi Instagram internet paketinizden yemeyecek
Yeni yıl coşkusunun en çok yaşandığı an olan 31 Aralık günü saat 18:00’den itibaren tüm Turkcell müşterilerinin Instagram kullanımları, 2 Ocak gününe kadar sürecek kampanyada Instagram üzerinden fotoğraf ve video paylaşımları kullanıcıların data paketlerinden düşmeyecek. Tüm Turkcell’lilerin faydalanabileceği bu yeni yıl hediyesiyle kullanıcılar 2018 girerken Instagram’ı GB hesabı yapmadan doyasıya kullanabilecek.



Akıllı faks ile faks gönderme zamanı!
BiP Akıllı Faks ile yılın son iş gününde dünyanın her yerine fakslarınızı ücretsiz gönderin. Kampanya 29 Aralık 2017 Cuma günü geçerlidir. Kampanya kapsamında Turkcell aboneleri BiP uygulaması içindeki Keşfet alanından Akıllı Faks'ı takip ederek dünyanın her yerine ücretsiz faks gönderebilirsiniz. Buna ek olarak, dileyen Turkcell aboneleri Akıllı Faks uygulamasını indirerek kampanya kapsamında dünyanın her yerine ücretsiz faks gönderebilirsiniz.
Turkcell, 2018 yılbaşında sürpriz hediye dağıtıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842 ve yeumyang
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Akıllı Faks özelliğini deneyen oldu mu gerçekten merak ediyorum.
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
401
yeumyang
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
454
___kaptan___
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
617
yeumyang
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
289
yeumyang


Üst Alt