Türk Telekom Faturalıya Yeni gelenler için büyük kampanya, son tarih 17 Ağustos.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayırlı uğurlu olsun![]()
Numara taşıyabilirsiniz, zaten bu kampanya onun için, ben de öyle yapicam, en temiz gidin düzgün bir bayiden yapın, webe özel değil ondan olabilir.online numara taşıma kabul edilmiyor mu
tıklıyorum açmıyor
pala hocam bimcell numara taşıma yapınca da oluyor mu
Online den denedim olmuyor bu numara tt ye ait diyor ben de yarın şubeye sorcam gerekirse yeni hat alcambimcell numara taşıma yapınca da oluyor mu
Online işlem yaparsan, yeni sim kart kargo parası ödersin 150 lira civarı, en iyisi şubeden yapmak, bu paketler Bimcellden gelenler için herhangi bir kısıtlama yapmaz, hatta şuan Türktelekom faturasızda yada faturalıda olanlar dahil geçebilir. Mağaza ve müşteri temsilcileri ile geçiş yapılır.Online den
Bimcellden tt faturalıya geçiş yok diyor online dan yapıncaOnline işlem yaparsan, yeni sim kart kargo parası ödersin 150 lira civarı, en iyisi şubeden yapmak, bu paketler Bimcellden gelenler için herhangi bir kısıtlama yapmaz, hatta şuan Türktelekom faturasızda yada faturalıda olanlar dahil geçebilir. Mağaza ve müşteri temsilcileri ile geçiş yapılır.
Sonraki 6 ay daBu nasıl bişey böyle 6 ay ücretsiz falan diyorAğam eğlenir bizimle
Bu nasıl bişey böyle 6 ay ücretsiz falan diyorAğam eğlenir bizimle
Sonraki 6 ay da
300-500 geçiricekler herhal
Bugün tt ye bi gideyim
İşin aslını öğreniym
Mesaj birleştirildi:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesaj birleştirildi:
Mesaj birleştirildi:
Hat fiyatları 600 liraya çıktı, 180 lira yıllık vergi, bunları eklediyse paketin fiyatı %50 artar. Bimcellden geçilemez diye bir ibare yok, neden zorla yeni hat aldırırlarki. Neyse her türlü bimcellden iyidir. Hayrını gör.Dün yeni hat alıp aşımsız 10 gb tarifesi faturalı oldum
200₺ dediler vergiler hat parası dahil
9333 ü aradım 212₺ diyor
Bunu da araştırcam
Galiba o 12 ₺ öiv
Geçiş var ama en düşük paketler 237₺ den başlıyordu o da düşük gblerBimcellden geçilemez diye bir ibare yok, neden zorla yeni hat aldırırlarki
Bimcellden çok canım yandımNeyse her türlü bimcellden iyidir.
SağolasınHayrını gör.
Bimcell zamanında 2 kat iyiydi, şimdi en az 2 kat kötü hale geldi. Türk Telekom acayip şekilde Bimcellilere süt oğlan muamelesi yapmış, babası Türk Telekomu sevdiğimden değil, mecburiyetten tercih ediyorum. Bak bir daha değişiklik istememGeçiş var ama en düşük paketler 237₺ den başlıyordu o da düşük gbler
o kadar para veremem
Benim için en uygunu yeni hat almaktı
Zamanında diğerlerinden daha fazla çektim, Bimcelli de doğru zamanda bıraktım. Artık boynuz kulağı geçti. Böyle dost paket düşman başına.Bimcellden çok canım yandım
Tabi ki çok iyi
Paket fiyatları da paketin içeriği de en az turkcell kadar pahalı + Türkcell her yerde çekiyorBöyle dost paket düşman başına
Ben birden fazla telefonla farklı operatörleri kullandım, çekme konusunda şehirde dağda bayırda pek sorun yaşamadım. En sevmediğim olay 1 lira bile olsa kazıklanmak, elimden geldiğince hakkımı yedirtmem. Herkes hakkına sahip çıksa operatör operatör dolaşmayız, şimdilik çözüm bu.Paket fiyatları da paketin içeriği de en az turkcell kadar pahalı + Türkcell her yerde çekiyor
Bimsel çekmiyor
Büyüklük taslıyorlar
Millet akıllansa
bimselden çıkışlar artsa
Artık zam yerine indirim bile yaparlar
Mesaj birleştirildi:
Benim de bi 6 ay canımı yaktı sonunda kurtuldum TT Sayesinde
Araştırdım soruşturdum9333 ü aradım 212₺ diyor
Bunu da araştırcam
Aferim iyi etmişsin, süt oğlanı artık hiç sevmiyorum ama babasını severimAraştırdım soruşturdum
Ne TT Online işlemler ne de 9333 doğru bilgi vermez sen en doğru bilgiyi bizden ve ulaşabilirsen müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin dediler
200₺ net fiyat
Aileden birini de TT li yaptım
Aynı tarife aynı fiyat
o da bimcellden muzdaripti
Bir kişi daha kurtuldu.
Hayırlı olsun babayiğitBayiden 5 dk da hallettim. Aylık 135 lira, taahhütlü başka ücret yok. Çok temiz hesap gördük![]()
Sizede hayırlı aboneliklerHayırlı olsun babayiğit![]()
Türk Telekom mobil uygulamasından harcamalarını takip et, anlık gösteriyor. Bir de bu ay tam ay değil, benim şuan yarım fatura görünüyor, eski operatörden yüklü bir telsiz kullanım borcum var. Bundan sonraki 11 ay tam fatura gelecek. Bu biraz saçma olmuş ama yapacak bişey yok. Uygulamadan ödemeni sonraki ay yapabilirsin, borç görünür, ayrıca SMS gelir.Ne TT Online işlemler ne de 9333 doğru bilgi vermez sen en doğru bilgiyi bizden ve ulaşabilirsen müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin dediler
200₺ net fiyat