Türk Telekom Yaz Festivali 2, 4, 6, 8 ve 10 GB İnternet Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Yaz Festivali 2, 4, 6, 8 ve 10 GB İnternet Paketleri
Türk Telekom Yaz Festivali paketleriyle 1000 dk ve 1000 SMS yanında dilediğiniz gibi internet paketleri sizleri bekliyor. Yaz Festivali paketleri sayesinde paketinize 2GB, 4GB, 6GB, 8GB ve 10GB internet paketlerinden herhangi birisini tercih edebiliyorsunuz.

Yaz Festivali 2 GB Tarifesi
Tarife içeriği; 1000 dakika her yöne konuşma, 1000 adet her yöne sms ve 2 gb internet paketi yer alıyor.
Paket fiyatı; Taahhütlü Aylık Ücret 18 TL – Taahhütsüz Aylık Ücret 28 TL dir.

Yaz Festivali 4 GB Tarifesi
Ayda yalnızca 24 TL’ye cebinize yaz şenliği gelsin dolu dolu internetli, avantajlı Yaz Festivali 4GB tarifesine geçiş yapmak için hemen sende Türk Telekom Mağazalarına uğra. Her Yöne Konuşma 1000 DK, Her Yöne SMS 1000 SMS ve 4 GB Cepten İnternet hakkına sahip olursunuz. Paketin kampanyalı fiyatı 24 TL’dir, kampanya yapmadan 34 TL karşılığında kullanabilirsiniz.

Yaz Festivali 6 GB Tarifesi
Aylık yalnızca sadece 29 TL’ye dilediğiniz gibi bol internetli tarife kullanın, avantajlı Yaz Festivali 6GB tarifesine geçmek için sende Bayiileri ziyaret et. 1000 DK, 1000 SMS ve 6 GB internet paketi içeren bu paket ile hem sevdiklerinizle iletişime geçin hemde sosyal medyada sürekli aktif olun. Tarifenin kampanyalı fiyatı 29 TL iken kampanyasız fiyatı 39 TL’dir.

Yaz Festivali 8 GB Tarifesi
Yaz festivali kampanyası adı altında çıkartılan 4. tarifedir ve 8 gb interneti ile en bol data paketi bulunan 2. pakettir.
Paket ücreti kampanyalı aylık 34 TL, kampanya yapılmadan kullanmak isterseniz 44 TL fatura ödemesi yaparsınız.
Bu pakette de diğerleri gibi 1000 dakika ve sms hakkı yer almaktadır.

Yaz Festivali 10GB Tarifesi
Tercihler arasında ilk sırada yer alan pakettir. 10 GB internet paketi ile bir çok kişinin geçmeyi planladığı veya geçtiği tarife diyebiliriz. Paketin Taahhütlü fiyatı 39, Taahhütsüz aylık ücreti ise 49 TL dir. Sevdikleriniz ile arama ve mesajlaşmanız için diğer yaz fırsatlarında olduğu gibi dakika ve sms bulunuyor. Bu tarifelerden faydalanabilmek için Türk Telekom Cep Merkezlerine uğrayarak hattınızı taşıyabilirsiniz. Kullandığınız tarifenizde kalan dakikalar için SES, kalan SMS adeti için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555 ‘e SMS gönderip gelecek olan sms ile görebilirsiniz. Aynı şekilde 9333’ü ücretsiz arayıp veya *124#’yi ücrestiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Bu tarifelerden faydalanabilmek için Türk Telekom Cep Merkezlerine uğrayarak hattınızı taşıyabilirsiniz. Kullandığınız tarifenizde kalan dakikalar için SES, kalan SMS adeti için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555 ‘e SMS gönderip gelecek olan sms ile görebilirsiniz. Aynı şekilde 9333’ü ücretsiz arayıp veya *124#’yi ücrestiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz.
 


Üst Alt