Faturasız / Faturalı Türk Telekom, abonelerine bedava internet dağıtıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Türk Telekom, abonelerine bedava internet dağıtıyor!
Türkiye'nin en çok konuşturan GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Türk Telekom, hediye internet paketi kampanyasını duyurdu.


Türkiye'nin en çok konuşturan GSM operatörü unvanına sahip olan Türk Telekom, hem eski hemde yer müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaracak olan sürpriz kampanyasını duyurdu. Türk Telekom hattınızı kullandığınız yılların tam 3 katı kadar bedava internet kazanma imkanı bu kampanya ile sizlere sunulurken, kampanyadan yararlanmak için 4.5G uyumlu cep telefonu ve SIM kartının sahibi olabiliyorsunuz.


Kampanya kapsamından sadece 1 defa yararlanacakı belirtilirken, kampanyaya katılmak için Türk Telekom Online İşlemleri uygulamasını takip edip SMS yoluyla katılımı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için en az 90 günlük bir abone geçmişiniz olması gerektiği belirtilirken, 3 ay boyunca her ay abonelik süreciniz kadar hediye internet GB'ı hattınıza tanımlanacak.


Örneğin 1 yıl boyunca abone olan üyelere 3 ay boyunca her ay 1 GB internet paketi ücretsiz olarak hatta tanımlanacakken, bu hediye 5 yıllık paket kullanıcılarında ise 3 ay boyunca her ay 5 GB internet paketi olarak şekillenecek. Kampanyadan yararlanmak için YILLAR yazıp 5555’e SMS göndermeniz yeterli olurken, eğer iptal etmek istersenizde IPTAL YILLAR yazıp 5555’e SMS gönderebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt