Türk Telekom 8 GB Aylık Kamu İnternet Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom 8 GB Aylık Kamu İnternet Paketi
Faturalı Aylık Kamu 8GB İnternet Paketi, cihazı üzerinden oldukça fazla internet kullananlar için öneri paketlerden biridir. Youtube’dan Instagram’a, ayrıca Facebook ve diğer sosyal medya ve internet sayfasına olan ulaşımınızı devam ettirmek için kullanılabilir bir pakettir. Bu paketten öncelikle Kamu tarifelerinde olan müşterilerin faydalanabileceğini hatırlatmakta fayda var. Bu ek internet paketini mevcut tarifenize ek olarak kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi internet bittikten sonra yapacağınız aşımlar oldukça kritik bir önem taşıyor. Aşım yapmaktansa bizler her daim olduğu gibi ek paket alıp kullanmanızın daha avantajlı olabileceğini belirtiyoruz.

Türk Telekom Aylık Kamu 8 GB İnternet Nasıl Yapılır ?
  • Kamu 8GB internet paketinin fiyatı 21.03.2017 tarihi itibari ile 31,67 TL olarak yenilenmiştir. İlerleyen sürede paket fiyatı değişiklik gösterebilir.
  • Pakete kayıt işlemi SMS yolu veya Müşteri hizmetlerinden yapılabilir.
  • İnternet bittikten sonra Paket aşım ücreti 0,00492 Kr/KB’dır.
  • Müşteriler bu paketten fatura dönemi içerisinde 1 defa yararlanabilir.
  • Paketi hemen satın almak için KAMU8GB yazıp 5555‘e gönderin.
  • Paketinizi iptal etmek için dilerseniz IPTAL KAMU8GB yazıp 5555’e ücretsiz mesaj gönderip veya müşteri hizmetlerinden iptal edebilirsiniz.; eğer iptal etmezseniz bu paket her fatura kesim tarihinde tekrar yenilenir.
Alacağınız bu paket fatura kesim tarihine kadar geçerlidir, fatura kesim tarihinize kaç gün kaldıysa o gün sayısı kadar kullanabilirsiniz.
Pakete ait genel bilgiler makalede yer almaktadır. Düşündüğünüz veya kafanızı karıştıran herhangi bir durum olursa alt kısımdan yorum bırakabilir, Müşteri Hizmetlerinden bilgi alarak paketi hattınıza tanımlayabilirsiniz. Paketi satın aldıktan sonra ücret çıkacak olan faturanıza yansıyacaktır.
 


Üst Alt