Türk Telekom 3 aylık 10GB İnternet Paketi Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom 3 aylık 10GB İnternet Paketi Kampanyası
GSM alanında yeni yeni faaliyet göstermeye başlayan Türkiye’nin köklü iletişim şirketlerinden olan Türk Telekom farklı ve cazip fırsatları kampanyaları ile birçok mobil hat kullanıcısının ilgisini çekiyor. Yaptığı her kampanya gerek içerik gerekse fiyat ekonomik fiyatlı yönü ile oldukça tatmin edici olan dev firma bu tavrı ile birçok kişinin takdirini kazanıyor.

Sunduğu tarife içerikleri ile oldukça geniş bir skalaya sahip olan ve her konumdan müşterinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik fırsatlar sunan dev GSM operatörü bu adımları ile başarısını gün geçtikçe daha da arttırmaya devam ediyor. Sektörde kendine kalıcı bir yer edinmeyi başaran dev şirket daha uzun süre bu alanda faaliyet göstereceğinin sinyallerini veriyor.

3 aylık kullanım süresi olan 10 GB internet ile birçok kullanıcısının yüzünü güldüren firma, özellikle yaz aylarında sıkıntı olan internet kullanımını kolaylaştıran firma bu hamlesi ile oldukça fazla olumlu tepki topluyor. Sizde gelip bu cazip tekliften faydalanmaya başlayarak yaz aylarında ekstra internet, konuşma hakkı ve mesajlaşma hakkının keyfini çıkartmaya başlayın.

Türk Telekom bedava internet ile gününüzü gün edin, dert ettiğiniz şey paketleriniz olmasın.

Nasıl Katılabilirim?
Faturasız müşteriler “RAHAT 10 GB” yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj atarak katılabilirler. Müşteri hizmetlerine telefon edip talepte bulunarak da katılım sağlayabilirsiniz. Size en yakın Türk Telekom mağaza veya bayisine gidip başvuruda bulunarak da hemen katılabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
444 1 444’e telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile iptal talebinden bulunabilirsiniz. İnternet kanalı yolu ile de iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz ya da kısa mesajla da iptal edebilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Herhangi bir katılım şartı yoktur. İsteyen tüm faturasız bireysel aboneler faydalanabilir.

İçeriği Nedir?
90 gün boyunca kullanabileceğiniz her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 10 GB’ye sadece 59 TL karşılığında sahip olabilirsiniz ve paketinizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Detaylar
  • 90 gün boyunca kullanılmayan haklar gelecek aylara devredilmez ve silinir.
  • Kullanım haklarınız öğrenmek için dakika için “SES” yazıp internet için “INTERNET” yazıp kısa mesaj için “SMS” yazıp 5555’e atarak bilgi edinebilirsiniz.
  • Kullanım haklarınız bittiğinde kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7


Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Ben bunu kullanıyorum :D
Zırt pırt her ay ödemeyle uğraşmıyom. Ama tabiki 10 gb 3 ay için düşük. 20 gb olsan daha iyi olurdu :)
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
İyi tarife faturasızdayım suan faturalıya geçmeyi düsünüyorum biraz zaman var 10 gb bana göre yeterli bir seviyede diger firmalardan daha avantaj sunuyor turk telekomdan memnunum
 


Üst Alt