TUNING SHOW 2007 izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
padme

padme

Üye
    Konu Sahibi
TUNING SHOW 2007 izlenimler
İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde CNR Ekspo Fuarcılık tarafından 05-08 Nisan 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tuning Show 2007 3.Oto Modifiye, Oto Hi-Fi ve Aksesuarları Fuarı renkli simaları buluşturdu. Fuar futbolcu ve mankenlerinde aralarında bulunduğu pek çok tanınmış kişi tarafından yoğun ilgi gördü.
GALATASARAYLI FUTBOLCULAR FUARDAYDI
Tuning Show 2007’de Galatasaraylı futbolcular Necati, Ümit Karan, Hasan Kabze, Fevzi, İnamato ve Aykut da vardı. Objektiflere poz veren futbolcular modifiye araçların direksiyonuna geçti. F355 standını ziyaret eden futbolcular fuarın çok canlı olduğunu söylediler. Futbolcularla birlikte fotoğraf çektiren hayranları da kuyruğa girdi.
DOĞA BEKLERİZ ESSE STANDINDAYDI
Ünlü manken Doğa Bekleriz’de fuarda yer alarak Esse standında modifiye araçlarla objektiflere poz verdi. Bekleriz, yoğun ilgi görürken hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Doğa Bekleriz Esse standında DJ’likte yaptı.
DRİFT SHOW ADRENALİNİ YÜKSELTTİ
2001 yılından bu yana lisanslı otomobil sporları yarışçısı olarak Türkiye pist, drag, tırmanma yarışlarına katılan Sertuğ İplik yaptığı drift showla büyük beğeni topladı. Honda S2000 model araçla show yapan İplik, “Drift tamamen gücün kontrolüne dayanan bir spor. Ülkemizde yaygın değil. Japonya ve ABD’de bununla ilgili yarışmalar düzenleniyor. Biz, ilk kez geçen yıl bu fuarda üçlü bir drift show yaptık’ dedi. 2003’de Otodrag Şampiyonası Türkiye ikinciliği elde eden İplik, bir yıl sonra 2004’te de Türkiye Pist Şampiyonası’nda Super production üçüncüsü oldu.
ARACINIZDA YÜZDE 20’YE VARAN TASARRUF
Tuning Show 2007’de performası artırıcı ve yakıt tasarrufu sağlayıcı ürünler ilgi odağı oldu. Fuarda yer alan NanoCharger yakıtta yüzde 20’ye varan oranda tasarruf sağlıyor. Motorun pistonlarını taze hava ile besleyen NanoCharger bu sayede yakıtın tamamen yanmasını ve aynı yakıtla daha fazla kilometre yapılmasını sağlıyor. Yani ilk çekiş gücü artıyor. NanoCharger motor ısındıkça artan çiğ yakıtı minimuma indiriyor ve yakıtın yüzde 95’inin yanmasını sağlıyor.
GÜZELLER PODYUMA ÇIKTI
Estetik kaygıları bir kenara atıp gücün değişimini yakalayan profesyoneller, otomobildeki varyantı fuara taşıdı. Tuning Show 2007’degüç kılık değiştirdi, limiti zorladı. Fuarda podyuma bu kez ünlü mankenler değil, modifiye otomobiller çıktı. Değişik tip ve aksesuarlarıyla ilgi yaratan Tuning Güzellik Yarışması 51 modifiye otomobilin rekabetine sahne oldu.
Ziyaretçi profilini oto yedek parçacıları, satın almacılar ile ithalat ve ihracat kuruluşlarının oluşturduğu fuarda; hava filtreleri, egzos, eksantrik, silindir kapakları, jantlar, nitrox sistemleri, hard modifiye, oto müzik sistemleri, turbo charger, fren disk ve balataları, rollbar, güneşlik, cam filmi, play station, depo kapaklar, pedal kitleri ve monitörlerin de aralarında bulunduğu pek çok ürün grubu yer aldı.
Alintidir.

Guzel resimlerde var ancak hala su resimleri yaziya eklemeyi beceremiyorum arkadaslar,uzgunum. :(
 
funit

funit

Üye
güzel olmuş eline kolun sağlık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt