Tümleşik ekran kartlı pc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Tümleşik ekran kartlı pc
Arkadaşlar internette uygun fiyatlı bir pc gördüm ekran kartına bakayım dedim tümleşik yazıyordu internette araştırdım bu ekran kartınıramden yiyormuş yani ramı hem ekran kartı hemde kendi için kullanıyor peki bu pcyi alırsam ramını 4 gb yaparsam oyunlarda bir sıkıntı olurmu ? yani ekran kartı gibi olur mu yoksa oyunlarda kasar mı cevap bekşiyorum fark var mı ?????

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
tümleşik ekran kartları oyunlar için ideal performans sağlamaktan uzaktır değil 4gb ,32gb ram taksan yine fayda etmez çünkü harici ekran kartlarındaki performansın yanına yaklaşamazsınız ! bence toplama bir pc ile daha performanslı bir pc elde edebilirsiniz ,
benim kendi anakartımda da tümleşik ekran kartı var ama inan sürücüsünü dahi kurmadım çünkü mevcut ekran kartım ondan kat be kat daha iyi C=

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tümlesik ekran kartı ile oyun oynanmaz.siz bize bütçenizi söyleyin biz toplayalım.sadece kasa mı yoksa pc mi onu da söyleyin.tümleşik ekran kartları paylaşımlıdir ve oyun için değillerdir.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
hmm çok sağol:) peki ben oyunlar için sistem özelliklerine baktım mesela call of duty black ops için ATI RADEON X1900 gerekli diyor netten bu kartı arastırdım hiçbir şey açmaz diyor ne bu şimdi birde 1gblik iyi bir ekran kartı söyler misin ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeşim önce bütçeni şöyle... sonra ne alman lazım onu belirt..mevcut sisteminin özellikle de anakartının özelliklerini yaz.ben sana bakarım.ayrıca kart çok eski.

- - - Eklendi - - -

Ekran kartında gb nin fazla önemi yoktur

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Birde ben bizim burdan sıradan bir pç alayım diyorum içine ram ekran kartı falan alırım süper yaparım böyle birşey mümkün mü çünkü netten pc siparişi verince çok kargo parası geliyor ağır olduğundan o yüzden böyle düşünüyorum sizce hata mı yapıyorum ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sen sadece kasa alacaksın galiba.bütçeni soyle yeter.elinde mevcut olan parçaları yaz.ben sana güzel bir kasa toplarım.ayrıca kargo pahalı falan değil.

- - - Eklendi - - -

Kardeş yanlış yapıyorsun hem kasaya fazla para vereceksin hem de ekstra anakart değiştireceksin

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
yok ben kasa alacam zamanlada özelliklerini artırırım diyorum bizim burda 2gb ram li 1gb ekran kartlı 2.el pc kasası 300 tl acaba bunu mu alayım yoksa daha ucuz alıp özelliklerini kendim mı arttırayım hangisi daha iyi

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
anakart ne olacak?:dover:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
bilmem :) ben pc hakkında yeniyim bana akıl ver ne yapayım :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bütçen ne kadar?sonra elinde olan parçaları yaz.bakarım ben sana

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
300 tl dediğim gibi elde parça yok zamanla geliştirecem başka şansım yok çünkü bütçe kısıtlı bu fiyata en iyi ne alınır sen iyi bilirsin öneri bekliyorum

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
300tl çok az maalesef.paranı arttırmaya çaliş.550tl gibi bir fiyat yaptıktan sonrada kafana göre takılma.ben sana şimdi bir kasa toplayacam fakat medium anca oynarsın

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
o 300 tlye dediğim özellikler iyi değil mi birde bu hafta içinde kesin alacam artık ne olursa o yüzden bu konuyu açtım neden bana o pç yi al demedin kime söylesem kaçırma bu fiyata daha iyisi yok diyor sen ne dersin yani o fiyata daha iyisi var mı ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Doğruyu söylemek gerekirse 300tl ile birşey yapılamaz.bir türlü fiyatı tutturamadım.sen en iyisi o pc lerden bir tane al.fakat almadan önce anakart modelini buraya yaz.dikkat et unutma

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
anakart ? Ne ise almayayim belli bir sınır varsa söyle ekran kartı gibi mesela nvıdıa Hd 5650 altı modeller kötüdür bundaki sınır nedir ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ekran kartı olarak 128bitten aşağı olmamasına dikkat et.sonra en az ddr3 olsun.sana önerim 104tl ye powercolor hd5670.birde en az dx11 olsun

- - - Eklendi - - -

Anakart soruna gelince...ram desteğinin en az ddr3 olmasına dikkat et.işlemci desteği ilerki nesle açık olsun.anakartta mutlaka bir pcıe çıkışı olsun.sen kasaya bi bak anakart modelini buraya yaz ben sana alıp almaman gerektiğini söylerim

- - - Eklendi - - -

Bu arada nvidianın hd5650 diye bi modeli yok..atinin var...:kop2:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
yazdım bunları çok tsk ederim

:D dediğim gibi bu konularda yeniyim :D KARIŞTIRMIŞIM

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sorun değil sen kazık yeme de:D eğer anakart kötüyse alma sonradan anakartta değiştirmek zorunda kalirsin

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
peki en düşük hangi intel serisinden olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt