tüm java telefonlar için: googlemaps

farukhan

Üye
    Konu Sahibi
tüm java telefonlar için: googlemaps
Google Arama motoru sunucusu, harita hizmeti Google Maps'i şimdi tüm Java destekli cep telefonları için sunuyor. böylece Java destekli cep telefonları 1700 metre kesinlik ile yer belirleme işlemi gerçekleştirebilecekler.

Bu hizmeti mümkün kılan ise cep telefonunun kayıtlı olduğu baz istasyonlarının yaydığı pozisyon değerlemesi. Sistem elbette GPS yer belirleme sisteminden çok daha zayıf ama buna karşın binalar arasında çalışabiliyor ve daha az güç tüketiyor. Yazılım, Java J2ME destekli tüm cep telefonlarında çalışıyor.

Uygulama
Uygulamalı testte Google Maps bir Nokia N73'te sorunsuzca çalıştı. Yazılım çabucak yüklüyor ve birkaç tık ile cep telefonunun yerini buluyor. Ufak bir daire Google Maps haritasındaki tahmini yeri işaretliyor. Bu pozisyon yine Google'ın sunduğu yol planlama hizmeti için kullanılabiliyor.

Hizmet, cep telefonu tarayıcısı üzerinden(gprs), aşağıdaki adresten girilerek indirilebiliyor.

wap adresi:

Tepkiler: refikz, turan___336, asdorat ve 2 diğerleri

ycg35

Üye
uygulama gprs kullanıyor "-kontör"

saolasın da n73 demişsin s40 a konu açmıssın yine saol

VaLLa arkadaşlar ben bunu daha önce kuLLandım 6 - 7 dk. bağlı kaldı 25 kontörümü yedi.UĞRAŞMAYIN bunlarla derim ben.Ben yandım siz yanmayın

isoakdag

Üye
saol arkadaşım paylaşım için

ycg35

Üye
çok köntör gitmesi doğaldır sonuçta uydu fotoğraflarını cep telefonunuza indiriyor.. ben yarım saat kadar incelemiştim programı 1 mb veri kullanmıştı .. bu tür programları kullanmadan önce internet paketi almanızı tavsiye ederim .. bu konuda en ideali turkcell in haftalık 25 kontör olan 50 mb lik paketi..

bilgin35

Üye
ben telefona başka bir siteden yüklemiştim.şimdi telefonu eline alan arkadaşlkarım merak edip açıyor ve kontörüm gidiyordu dosyayı silmeye çalıştım ama silinmiyor.

Ohoo Uzun Hikaye NE Meraklılar Var Telefonla İnternete Girmeye

kontörde gidiyo TL 'de gidiyo herşey gidiyo