Türkiye'nin yüz akı olmak istiyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye'nin yüz akı olmak istiyoruz!
[h=2]Trabzonspor'da asbaşkan Nevzat Şakar, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.[/h]











Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne alınması kararının ardından bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Kararın ardından yurt içinde ve yurt dışında tekrar arayışlara başlayan Karadeniz ekibi, takıma yararlı oyuncular katarak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı amaçlıyor.
Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala tekrar arayışa girdiklerini belirterek, ''Az hata yapmaya çalışacağız. Şu anda Avrupa'da ligler başladı, ilk 2-3 haftalar geride kaldı. Takımlardan iyi oyuncuları almak bu dönemde çok zor. Çok büyük paralar isteniyor. Bütçemize uygun, yararlı olabilecek oyuncuları takıma takviye etmeye çalışıyoruz'' dedi.
Şakar, yıldız oyuncu transfer edeceklerine ilişkin söylentiler üzerine de ''Yıldız oyuncu bizim için yeterlilik, takıma göstereceği katkı anlamındadır. Yıldız olarak tabir edilen ve çok para harcanarak transfer edilen oyuncular, takıma katkı sağlayamayabilir de. Bizim için önemli olan takıma sağlayacağı faydadır. Kulüp bütçesine uygun yararlı oyuncular transfer etmek istiyoruz'' diye konuştu.
Bursaspor'dan ayrılması gündemde olan Volkan Şen'in transferi konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirten Şakar, ''1-2 gün içinde bu transfer netleşir'' dedi.
Şakar, Ankaragücü'nden Sestak ve Sapara konusunda ise ''Bu oyuncular şu anda Ankaragücü'nün sözleşmeli oyuncuları. Bu durumdan istifade etmek istemiyoruz. Ama zaman da neyi gösterir, bilemiyoruz'' diye konuştu.
-''YÜZ AKI OLMAK İSTİYORUZ''-
Şakar, ilk kez katılacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nde alacağımız sonuçlarla Türkiye'nin yüz akı olmak istiyoruz. Bunu için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz'' ifadesini kullandı.
-TARAFTARLAR BİLETLERİ İADE ETMİYOR-
Bu arada Trabzonspor'da taraftarlar iptal edilen Athletic Bilbao maçının biletlerini kulübe katkı sağlamak amacıyla iade etmiyor.
İstanbul'da bulunan Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Üyeleri de yaptıkları yazılı açıklamada, Athletic Bilbao maçı öncesi aldıkları 247 bileti iade etmeme kararı aldıklarını belirtti.
-HAZIRLIKLAR, PAZARTESİ BAŞLIYOR-
Trabzonspor'da, iptal edilen Athletic Bilbao maçının ardından izne çıkan futbolcular, 29 Ağustos Pazartesi günü yapacakları antrenmanla hazırlıklarına başlayacaklar.
Bordo-mavililerin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacakları çift antrenmanla hazırlıklarına yeniden başlayacakları bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt