Türkiye'nin ilk süper kahramanı!- Supercan Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

abcdefgh12

    Konu Sahibi
Türkiye'nin ilk süper kahramanı!- Supercan Oyunu

TTNet'ten
çocuklara özel macera dolu bir oyun geliyor. İşte Türkiye'nin yeni süper kahramanı Süpercan ve maceraları.

Türk Telekom firmasından yeni bir oyun daha geliyor. TTNet'in ortaklarından oyun yapımcısı Sobee Studios ile Örümcek Adam, Iron Man, Hulk ve Wolverine gibi çocukların idolü karakterlerin yaratıcısı Marvel Characters BV işbirliği ile ortaya çıkarılan Süpercan oyunu, süper kahraman Süpercan ile Marvel kahramanlarının uzaylılara karşı savaşını ele alan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.



Yeşil bir çevreyi konu edinen Süpercan oyunu, uzaydan gelen zararlı maddeleri yok etmek ve çevreye zarar vermek isteyip dünyayı felakete doğru götürmeye çalışan robotlarla savaşmak için tasarlanmış. Çocukların sıkılmadan zevkle oynayabileceği ve aynı zamanda oynarken eğitileceği bu oyun, anne-babaların da ilgisini çekecek gibi duruyor.
ya da adreslerinden ücretsiz olarak indirilmeye sunulan Süpercan oyunu, indirildikten sonra oyuna başlamak için aktif edilmesi gerekiyor. 0800 211 41 41 adlı ücretsiz oyun hattını arayan kullanıcılar, ev telefon numarasını kaydettirdikten sonra oyuna giriş yapabiliyor. Aşağıdan Süpercan oyununun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

kaynak :
 

Benzer Konular

Fatih[Sag0]HiphoP
Cevap
0
Görüntüleme
823
Fatih[Sag0]HiphoP


Üst Alt