Turkcell T11/ZTE Türkcell T11 Radyolu Rom

Sponsorlu Bağlantılar

oldsword

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell T11 Radyolu Rom
Selamlar.T11 Fm Radyolu rom.Stok rom bile diyebiliriz.Çünkü stock romun içine sadece Fm Radyo uygulaması ekledim o kadar.Başka hiç bir uygulama yüklü değil.Ne türkcell'in programları nede facebook veya twitter.İstediğiniz uygulamayı siz yükleyin istedim.Rom'da hiç bir sıkıntı yok.Kurulumdan sonra sistemi türkçeye çevirip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanın.O kadar saf ve temiz yani.

İşte Rom: dropbox.com/s/gk6uax6tna420cq/GB_P728TV1.0.0B11_update_signed.zip (baş tarafına www eklemeyi unutmayın)

Şimdi root yapmak ve rom yüklemeye geldi sıra.

Aşama halinde anlatıyorum.
Önce root yapmak:

1-) dropbox.com/s/n9ap7hav41wy283/T11_root_araclari.zip dosyaları indirin(baş tarafına www eklemeyi unutmayın)
2-) Dosyaları Sd Kartın içine atın. Klasöre değil direk sd kart içine atın lütfen.Zipli dosyadan çıkarmadan,direk zip dosyasını.
3-) Telefonunuzu kapatın ve kapalı iken Home Tuşu ( Ortadaki tuş dokunmatik olmayan ) + Ses açma Tuşu + Power ( güç açma kapatma ) Tuşlarına basılı tutun. Elinizi çekmeyin karşınıza üçgen içerisinde ünlem işareti olan bir ekran çıkacaktır. Burada 2. seçenek olan apply update.zip yazısına gelmemiz lazım. Bunu yapmak için "SES KISMA" tuşuna bir kere basıyoruz ve o yazının üzerine geliyor. Şimdi Arama kapatma tuşuna basıyoruz. Bir şeyler yükleniyor ve bu ekran karşımıza geliyor.
4-) Burada da ses kısma tuşları ile geziniyoruz. Install zip from sd kart seçeneğine gelin ve "HOME TUŞU" Büyük ortadaki tuşa basın. Daha sonra Choose zip from sd kart yazısına gelin ve tekrar menü tuşuna basın. Karşınıza sd kartın içi gelecektir. Buradan öncelikle "su-bin-3.0.3.2-d-signed" üzerine gelip ortadaki tuşa basıyoruz ve Açılan pencerede Yes seçeneğine gelin ve menü tuşuna basın. Yükleniyor. Ardından "Superuser-3.0.7-efghi-signed" üzerine geliyoruz ve ortadaki tuşa basıyoruz. Buda yüklendikten sonra root işlemimiz bitmiştir. Telefonunuzu yeniden başlatın - Reboot System Now seçeneğini seçin. Telefonunuz açıldığında rootlu olacaktır ve menüsünde SUPERUSER uygulaması bulunacaktır. Artık telefonunuzda dilediğinizi yapabilirsiniz.
Root işlemi risksizdir. Kesinlikle telefona zarar vermez. Siz root yetkisi alıp telefonun mühim dosyalarını silerseniz telefonunuz çökebilir. Bu sizin hatanızdır root işleminin değil. Root işlemi bu kadar.

Rom Yükleme:
1-) Yukarıda verdiğim romu indirdikten sonra içini hiç açmadan olduğu gibi SD kartınıza atın.
2-) Cep telefonunuzu kapatın ve Recovery moda tekrar girin. ( Ortadaki tuş + Ses açma tuşu + Power kombini ile)
3-) Tekrar update.zip dosyasını yükletin. ( Ses kısma tuşuna bir kere basın ve arama sonlandırma tuşuna basın. )
4-) Install zip from sd kart yazısına gelin. ( Ses kısma tuşuna basın ve Ortadaki tuşa basın. )
5-) Daha sonra Choose zip from sd kart yazısına gelin ve tekrar menü tuşuna basın.
6-) Sd Kartın içine attığımız "GB_P728TV1.0.0B11_update_signed" isimli dosyayı bulun ve üzerine gelip ORTADAKİ tuşa basın.
7-) Açılan pencerede Yes seçeneğine gelin ve menü tuşuna basın. Bir kaç dakika bekledikten sonra telefonunuz kendi kendine açılacaktır. Artık telefonunuza yeni rom yüklediniz.Güle güle kullanın
 
  • Beğen
Tepkiler: dancerboy144 ve malianus33


Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:
 
dancerboy144

dancerboy144

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt