Uygulama Türk Yapımı Yeni Bir Oyun Daha: “Manuganu V 1.0 ” Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35_35

Üye
    Konu Sahibi
Türk Yapımı Yeni Bir Oyun Daha: “Manuganu V 1.0 ” Yayınlandı


Daha önce Gravity Project oyunu ile mobil dünyasına merhaba diyen görsel efekt sanatçısı Alper Sarıkaya, daha iddialı bir proje ile tekrar karşımıza çıktı. Daha iddialı diyoruz çünkü oyunda yer alan müzik, efekt ve grafikler bir hayli göz doldurucu. Şu an için Play Store’da yayınlanan oyun birçok kişiden tam not aldı.



Oyundaki konu, kontrolümüzdeki Kızıldereli bir karekteri sürekli olarak koşturmak üzerine oluşturulmuş. Temple Run’daki sonsuz koşu yerine bu yapımda aşamalı bir süreç oluşturulmuş. Oyundaki amaç her kademeyi mümkün olduğu kadar hızlı bitirip, karşımıza çıkan öğeleri toplamak. Hedef tamamlandığında ise göstermiş olduğunuz performansa bağlı puan topluyorsunuz.


Yüksek kalitede grafikler sunan 3D boyutlu oyunda sıradanlığı ortadan kaldırmak adına farklı mekanlar tercih edilmiş ve her bölümde yeni maceralar bizleri bekliyor. İlk aşamada basit geçen oyun, ilerleyen dönemde aşılması daha güç bölümleri karşımıza çıkarıyor. Oldukça basit bir oyun deneyimi sunan Manuganu, telefonda yatay konumda oynanırken; kontrol tuşları ise ekranın alt bölümünde yer alıyor. Sevimli karakterimiz oyun içerisinde yeni yeteneklere sahip olup, bunlar sayesinde engelleri zıplayarak, atlayarak ve yukarı doğru yükselerek (bunun için hareket tuşuna sürekli basmanız gerekiyor) aşıyor.Daha önce belirttiğiz gibi oyunda arka plan sürekli değişkenlik gösteriyor. Oysa benzer yapımlarda hep aynı mekanın yer alıyor olması, bir süre sonra sıradanlık hissi uyandırıyordu. Unity oyun motorunun yer aldığı yapımda geliştiricinin görsel efekt sanatçısı olmasın etkisi de görülmüyor değil. Aynı zamanda oyunun 43MB boyutunda olmasında kaliteli grafiklerin kullanılıyor olması etkin rol oynuyor.



Manuganu’yu Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun 24 saat gibi kısa bir sürede 1000’den fazla indirilmiş ve aldığı geri dönüşümler neticesinde 5 üzerinden 4.8 gibi yüksek bir not aldı. Bir hatırlatmada bulunacak olursak Manuganu nisan döneminde App Store’daki yerini alacak.

DOWNLOAD

 
  • Beğen
Tepkiler: Heroata


Heroata

Heroata

Üye
Tesekkurlr :) gzle benziyo turkleerden bole seyler cikmasina sevndm
 
Heroata

Heroata

Üye
Oyun super konu yeri yanls :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt