Faturasız / Faturalı Türk Telekom gizli numaradan arama nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom gizli numaradan arama nasıl yapılır?
Bazen eşinizi yada dostunuzu ararken yada diğer kişilere bir çağrı bırakacakken, numaranızın görünmesini istemeyebilirsiniz. Bu gibi dönemlerde arama yapmak için gizli numaradan arama servisi tercih edilirken, gerekli kodlamalar ile birlikte karşı tarafı numaranız görünmeden arayabilirsiniz.

Bu servis sadece Turkcell ve Vodafone servisleri için geçerli değilken, servisi Türk Telekom aboneleri de sorunsuz ve ücretsiz şekilde kullanabilir. Böyle bir arama gerçekleştirdiğinizde telefon numaranız yerinde aradığınız kişinin ekranında Özel Numara yazar ve numaranız böylece gizlenmiş olur.

Bu servis tüm operatörlerde #31# seçeneğiyle aktif edilebilecekken, bu seçenek ardından arayacağınız numaranın seçilmesi yeterli olacaktır. Örnek vermek gerekirse 05392223344 isimli numarayı bu yöntemle aramak istiyorsanız, arama için tışlamanız gereken numaranın #31#05392223344 olacağını söyleyebiliriz.

Ancak arama gerçekleştirilemiyor gibi bir uyarı ile karşı karşıya kalırsanız, bunun sebebinin sizlere karşı tarafından hatlarını gizli numaradan aramaya kapatması olarak gösterebiliriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7


Üst Alt