Türk Telekom Eğitimcilere Özel Tarifeler

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Eğitimcilere Özel Tarifeler
İletişim alanında köklü bir geçmişe sahip olan ve GSM alanında da yakın zamanda da faaliyet göstermeye başlayan yeni telekomünikasyon şirketi Türk Telekom attığı adımlar ile sektörde oldukça fazla konuşulmaya başlandı. Bu alanda yeni yeni faaliyet göstermesine rağmen yaptığı başarı atılımlar ile kendine olan ilgiyi arttıran ve abone sayısında günden güne bir artış olan dev firma, sektördeki rüştünü ispat etti. Daha şimdiden sektörde hatırı sayılır bir müşteri sayısına sahip olan firma, bu alanda gösterdiği faaliyetler ile şuan ki bulunduğu konumdan daha da ileriye gideceğinin sinyallerini veriyor.

Özellikle müşterilerinin ihtiyaçlarına ve ceplerine yönelik olarak hazırladığı zengin fırsatlı tarifeleri ile birçok mobil hat kullanıcısının beğenisini kazanan GSM firması Eğitimcilere Özel fırsatları ile de göz doldurmaya devam ediyor. Eğitimci abonelerine özel olarak hazırladığı internet, dakika ve SMS yönü ile zengin fiyatı ile de oldukça ekonomik tarifeleri ile birçok müşterisini mutlu etti. Sizde gelip bu cazip fırsattan faydalanmaya başlayarak, kullanım haklarınızın keyfini sürebilirsiniz.

Eğitimci Paketine Nasıl Katılabilirim?
Türk Telekom mağazalarına gidip başvuruda bulunarak, 444 1 444’e telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile ya da çağrı merkezine telefon ederek, kısa mesaj yolu ile katılmak için ise 3 GB için “EGITIM 3GB” yazıp 6 GB için ise “EGITIM 6GB” yazıp 5555’e katılabilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda çalışan kişiler ilgili evrakları teslim ederek katılabilir. İlgili kurumlarda çalışmaya kişiler ise bu tarifeden olan kişilerden referans aldıkları takdirde katılım sağlayabilirler.

Nasıl İptal Edebilirim?
Müşteri hizmetlerine telefon ederek ya da internet yolu iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İçeriği Nedir?
  • 3 GB: 3 GB internet, her yöne 500 dakika ve 1000 SMS ve grup içi limitsiz konuşmaya 12 aylık taahhüt yaparak 35 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.
  • 6 GB: Her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS, grup içi sınırsız konuşma hakkı ve 6 GB’ye 12 aylık sözünüze 45 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Detaylar
  • Paketinizdeki kullanım haklarınızı harcadığınız zaman kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
  • Kalan kullanım haklarınızı öğrenmek için 5555’e “KALAN” yazıp göndermeniz yeterlidir.
  • Taahhüdünüzün süresi bittiği takdirde standart ücret üzerinden ücretlendilirsiniz.
 


Üst Alt