Tüm OnePlus 5 Modellerinin Stokları Tükendi, OnePlus 6 mı geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tüm OnePlus 5 Modellerinin Stokları Tükendi, OnePlus 6 mı geliyor?
Oneplus 5'in tüm modellerine air stokların tükenmesi sonrası OnePlus 6 söylentileri gündeme gelmeye başladı.




Oneplus 5, sim kilitsiz olarak satılan en iyi akıllı telefon modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bir çok ülkede ortalama 480$, ülkemizde ise 2.400 TL fiyatla satışa sunulan OnePlus 5, verdiği amiral gemisi hissi, etkileyici derecede iiyi olan performansı, mükemmele yakın kamerası ve gerçekten muhteşem batarya performansı ile OnePlus 5 gerçekten özel bir akıllı telefon. Ancak artık ABD'de bu cihaza sahip olmak isteyen tüketiciler, satın almakta biraz zorluk yaşayacak.



Tüm OnePlus 5 Modellerinin artık ABD'deki stokları tükenmiş görünüyor ve diğer pazarlarda da bulunabilirlik çok sınırlı, bu yüzden bu, yeni OnePlus 6 veye OnePlus 5T'nin yakında gün yüzüne çıkacağı anlamına geliyor olabilir mi?

Geçtiğimiz yıl OnePlus, amiral gemisi OnePlus 3'ü Haziran 2016 ortasında tanıttı ve OnePlus 3T ise sadece beş ay sonra Kasım 2016 ortasında resmi olarak tanıtıldı.

Bu yıla geldiğimizde ise OnePlus, yine Haziran ayı ortasında OnePlus 5'i tanıttı ve şimdi Ekim ayının başındayız ve OnePlus 5 stokları tükenmeye başladı. Bu yüzden gerçekten OnePlus 6 veya 5T'nin tanıtım tarihi yaklaşmış olabilir.

Bazı şeyleri tekrar hatırlatmamız gerekiyor. Öncelikle, OnePlus markası, Oppo ve Vivo markalarının da sahibi olan Çin merkezli BBK Electronics adlı şirkete ait. Ve BBK Electronics'in üç markasını bir araya getirdiğinizde, satış hacmi ile akıllı telefon pazarının en büyük üçüncü markası ortaya çıkabiliyor. OnePlus markası genelde Oppo ve Vivo duyurularını takip eden tanıtımlar tapıyor ve Oppo ve Vivo yakın zamanda minimal çerçeve tasarımına sahip akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkardı.

Bu nedenle bir sonraki OnePlus akıllı telefonun tasarımının neye benzeyeceğini anlamak için, yeni Oppo F5'e veya Vivo X20'ye göz atmamız gerekiyor. Zira OnePlus 6 veya OnePlus 5T adıyla piyasaya sunulacak olan yeni OnePlus akıllı telefonu bu iki modelden birine benzeyen bir tasarıma sahip olacaktır.

Tüm OnePlus 5 Modellerinin Stokları Tükendi, OnePlus 6 mı geliyor?
 


Üst Alt