TTN Mobile Hakkında!

Sponsorlu Bağlantılar

kavutlar

kavutlar

Üye
    Konu Sahibi
TTN Mobile Hakkında!



Dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon patentine sahip Türk markası TTN Mobile, cep telefonu pazarında, LG, Sony Ericsson'u geride bıraktı.

Farklı Faal Gurup, TTN Mobile markası ile cep telefonu pazarında Nokia ve Samsung'un arkasından Türkiye üçüncüsü oldu. TTN Mobile Pazarlama Direktörü Özlem Dağ, "Bir Türk firması ilk kez dünya liderleri arasında ipi göğüsledi ve şampiyonluk kürsüsünde yer aldı." dedi.
Pazar araştırmaları alanında dünya lideri GFK'nin kasım ayı raporunda yer alan bilgiye göre TTN Mobile, Nokia ve Samsung'un arkasından sektör üçüncüsü oldu. Dual sim kategorisinde ise lider konuma yükseldi. Raporda ilk 5 şirket şöyle sıralandı: Nokia, Samsung, TTN Mobile, LG, Sony Ericsson.
Özlem Dağ, rekabetin giderek kızıştığı Türkiye pazarında bu başarının son derece önemli olduğunu belirtti. Nokia ve Samsung gibi dünya devlerinin kapıştığı bir piyasada, ilk defa bir Türk markasının üst sıralarda yer almasının zorluğuna değindi. Dağ, "Bu başarının arkasında yatan neden dünya standartlarında teknoloji, tasarım, zengin ürün yelpazesi, satış öncesi ve sonrası verilen teknik desteğin yanı sıra Türk tüketicisinin ihtiyaç ve taleplerinin doğru tespit edilmesi, hem hayallerine hem de ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren ürünlerin geliştirilerek hayat tarzına
değer katılmasıdır." diye konuştu.
TTN Mobile aynı zamanda dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon patentine sahip Türk markası olma özelliğini de elinde bulunduruyor.


Alıntıdır!
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan


ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
inşallah kaliteli ve büyük bi marka olurlar
 

shukru35

Üye
ben bu s350 modelini aldım ve aldığım güne lanet olsun arkadaşlar aklınızda olsun ttn mobile a bulaşmayan telefonun taksiti bitmeden sustu ve telefon servise gitti ama 20 gün sonra geri geldiğinde birde üstüme iftira attılar telefonu açmışsın diye. ..
 
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
ttn mobile s350 ye iğrenç telfon almayın kanmayın böle telefonlara
 

ttnm6i

Üye
Arkadaşlar meraba ben 8 ay önce ttn mobile m6i aldım ve ekranı bozuldu ben kargoyla teknik servise gönderdim ama sadece antalyada varmış aldığım yer sadece türkiyede o kaldı dedi ben telefonu gönderdim 45 gün oldu ama telefondan haber yok teknik servise telefon ediyorum açmıyolar vede aldığım doğubanka gittim sirkeciye adam diyoki bana ttn teknik servisi iflas etmiş ve telefonları 2,5 ayda yapmadan gönderiyolar diyo koskoca ttn nin sadece antalyadamı kalmış teknik sevisi vede iflas etmiş telefonum ramazan bayramından beri hala gelicek adamların insafına kalmış oda BU KONUYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM İYİ GÜNLER
 
ßyßursalı

ßyßursalı

Üye


TTN MOBILE D530 Çok İyi Bir Telefon Hrhangi Sorunum Yooooq !!!!!!!
 

Ongo

Üye
bu teknik servis nerdedir acaba lütfen birei söyleyebilir mi?

--------------- Ekleme ---------------

ttn mobile teknik servisten bahsediyorum,ablamın telefonu bu markadan ve lanet okuyor ayrıca teknik servis sadece antalyada var demişler fakat adresi bulamıyoruz bir türlü!!! adres ve telefonunu bilen varsa ve iletirse sevinirim
 

saylanozkann

Üye
ARKADAŞLAR TÜM TTN MOBİLE CİHAZLAR GARANTİ HARİCİ OLARAK ONARIMI YAPILIR.TTN MOBİLEDE ÇALIŞMIŞ BİR TEKNİSYENİM.BAZI KALIPLAŞMIŞ ARIZALARIN ONARIMINI YAPAMAMAKTAYIZ .O YUZDEN ÖNCE LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ. mail adresimden bağlantıya geçebilirsiniz. ADRESİM : [email protected] msn eklemeyın kabul edılmeyecektır mail atınız.
 
jackobian

jackobian

Üye
Maalesef arkadaşlar sanırım teknik servisle beraber çok büyük denilen ttn firmasıda iflas etmiştir.
05559782906
02423116106
02423112893
05069396471
5425101216
5372104566

bulabildiğim telefon numaraları.en üstteki numara bazen cevap veriyor.Ama 3 ad cihazımdan 3 aydır haala bir haber yok.
 

blackcat28

Üye
ben de TTN Mobile D550 var. alındıktan 10 gün sonra tamire verdim ve tamir olmadan geri geldi. 2 sefer tamire verdim ve kısa bir süre sonra tekrar arızalandı. bugün 3. sefer servise verdim ve değiştirilmesini istedim. teknik servisteki görevli TTN Mobile şirketinin iflas ettiğini söyledi. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları :nono::box:ah:vur:off:
kendi paranızla rezil olmayın ve kesinlikle TTN Mobile almayın. arkasında güvenilir bir firma değil; kocaman bir boşluk bulacaksınız.
 

selimbakar

Üye
Arkadaşlar TTN marka telefonlardan uzak durun merkezi antalyada olan bu firma tası tabağı toplip ortalıktan kaybolmuşlar aldığınız telefonlar elinizde kalır dikkat edin gidin külüstür başka telefon kullanın ama asla TTN telefonlardan uzak durun benden uyarması denemside size kalmış...:vur

--------------- Ekleme ---------------

Kesinlikle TTN telefon almayın bir tane olsun muhattap olacağınız servis veya kişi bulamıyorsunuz? PARANIZLA REZİL OLMAYIN haram olsun verdiğimiz paralar bunlara zehir zıkkım olsun
 

cavit07

Üye
arkadaşlar antalyada teknik servis yok
şirket iflas etmiş
benim ttn mobile 530 i var aldıktan 1 ay sonra arızalandı ama teknik servis bulamadım.
 
erdem.battal

erdem.battal

Üye
puhaha
 

rasit.aydin

Üye
slm arkadaşlar ben ttn mobile s700 çift hatlı telefondan kullanıyom telefonumdan çok memnunum yalnız arzalandı servisini bulamadım bana bilgi verirmisiniz ?
 
MAXSİSERDAR

MAXSİSERDAR

Üye
Al işte para sokaga atamının bir yoluda bu
 


Üst Alt