Trident MB-SL01 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB-SL01 Hakkında
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ancak bi sorunum var. müzik playerle müzik dinlerken birden hafıza kartını tanımıyor tel. ancak telefonu kapatıp acınca tekrar tanıyor. birde telefonun duvar kagıdı sallamaya karsı sensorlu acaba bunu kapatmanın bi yontemi varmı yada kendi yukledıgımız resimleri sallayınca ekrana getırebılırmıyız. cunkuy sadece sıstemın tanıdıgı 2 resme ızın verıyor.

iyi forumlar

ilhn6111

ilhn6111

Üye
arkadaşlar konu ile ilgisi yok biliyorum ama yeni bir konu açmak istiyorum nasıl açabilirim???:@

kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ancak bi sorunum var. müzik playerle müzik dinlerken birden hafıza kartını tanımıyor tel. ancak telefonu kapatıp acınca tekrar tanıyor. birde telefonun duvar kagıdı sallamaya karsı sensorlu acaba bunu kapatmanın bi yontemi varmı yada kendi yukledıgımız resimleri sallayınca ekrana getırebılırmıyız. cunkuy sadece sıstemın tanıdıgı 2 resme ızın verıyor.

iyi forumlar

yokmu hiç bilgisi olan?

mkartal

mkartal

Üye
kardeşim benim de mb-sl01 model telim var sana sadece sallama ayarlarını söyleyeyim ayarlara girip motion settings yazan yerden active switch picture yazan yre giriyorsun kapatmak için off u seçiyorsun kendi resimlerin için de choose dir yazan yerden istediğin bi dosyayı seçip o dosyadaki resimleri duvar kağıdı yapabiliyosun.....:oke:

kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt