Trabzonspor'dan milli takım tepkisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor'dan milli takım tepkisi


Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Milli Futbol Takımı'nın Romanya ve Macaristan maçları aday kadrosuna Trabzonsporlu oyuncu çağrılmamasına tepki gösterdi.
Yener, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli takım kadrosunun açıklandığını hatırlatarak, ''Milli takımda hepinizin dikkatini çekmiştir. Kulüp takımlarında oynamayan iki kaleci milli takımda var ama Trabzonspor'un kalecisi ve Trabzonspor'da çok başarılı maçlar çıkaran, daha önce milli takım kaleciliği yapmış Onur, milli takıma seçilmedi. Bunu anlamak mümkün değil. Herhalde milli takıma seçilmek için İstanbul'da veya Avrupa'da oynamak lazım'' dedi.
"İSTANBUL TAKIMLARINA GİDERSENİZ..."
''Anadolu'daki futbolcuların galiba milli takıma seçilme şansı yok'' diyen Yener, ''Diğer bazı futbolcuları da irdelediğimizde milli takıma seçilme kriterinin benim söylediğim gibi olduğunu herkes görecek. Burada şöyle bir mesaj verilmek isteniyor herhalde. 'İstanbul takımlarına giderseniz sizi milli takıma alırız... Anadolu takımlarında Eskişehir'de, Bursa'da, Trabzon'da, Gaziantep'te futbol oynamayın, gelin İstanbul'da futbol oynayın' demek mi isteniyor acaba Bunu özellikle merak ediyorum. Herhalde birileri çıkıp açıklama yapar bu konuda'' dedi.

"ONUR NİYE MİLLİ TAKIMDA YOK?"
Bu konuda Futbol Federasyonu'nun suçlamanın mümkün olmadığını anlatan Yener, ''Burada milli takımı seçimini yapanın takdiri herhalde. Kulüp takımlarında oynamayan iki kaleci milli takımda var, milli takımda kaleciliğini yapmış Onur, niye milli takımda yok. Bunu bana kim mantıklı şekilde izah edebilir. Türkiye'de maalesef söylemek istemediğim bazı şeyler var. İnşallah önümüzdeki yıllar herkes ne yaptığını ne ettiğini irdeler'' diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
532
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
443
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
400
jojo_va
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
663
Baydırman


Üst Alt