Trabzonspor'da yüzler gülüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor'da yüzler gülüyor
Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Didier Zokara ve Eren Albayrak'ın kolbastı oynaması yüzleri güldürdü.


Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Arnheim kenti yakınlarındaki Hoenderloo kasabasında yaptığı kampla sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde ormanda kros çalışması yapan bordo - mavililer öğle antrenmanında ise dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Bu antrenman sırasında oyuncuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Dar alanda yapılan pas çalışmasında rakiplerinden topu kapamayan Didier Zokora ve Eren Albayrak takım arkadaşlarının ısrarını kıramayarak kolbastı oynadı.

SERKAN, BARIŞ - SERCAN ÜÇLÜSÜ RAKİP TANIMADI

Bordo - mavili takımda sabah antrenmanında pas çalışmasının ardından ayak tenisi oynandı. Serkan, Barış - Sercan üçlüsü ayak tenisinde önce Piotr Brozek, Pawel Brozek ve Adrian Mierzejewski'den oluşan Polonya ekibini, ardından da Colman, Henrique ve Alanzinho'dan oluşan Güney Amerika ekibini mağlup etmeyi başardı. Aldıkları galibiyetler sonrası büyük sevinç yaşayan üçlü, "Türk ekibi yenilmez" diye slogan atarak basın mensuplarına görüntü verdi.

ZOKORA VE HALİL, BURAK - ENGİN İKİLİSİNİ DEVİRDİ
Ayak tenisindeki diğer iddialı maç ise Burak - Engin ikilisi ile Zokora - Halil Altıntop ikilisi arasında oynandı. Takım elbisesine oynanan maçı Zokora - Halil ikilisi kazanınca büyük sevinç yaşadı. Önce sahada kolbastı oynayan Zokora, ardından sevinç çığlıkları attı.

ŞENOL GÜNEŞ KAMP YERİNDEN MEMNUN

Bu arada antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa süreli bir sohbet yapan teknik direktör Şenol Güneş, kamp yerinden oldukça memnun olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam özellikle hava koşullarının oldukça iyi olduğunu ve antrenmanlarında çok verimli geçtiğini belirtti.

GLOWACKİ ANTRENMANA YİNE ÇIKMADI
Öte yandan Hollanda kampında yapılan antrenmanların ikinci gününde sakatlanın Glowacki, 4 gündür takımla birlikte antrenmanlara çıkamıyor. Takımdan ayrı olarak salonda çalışan futbolcunun sakatlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi.
 
61semih

61semih

Üye
nasıl gulmesın :D:naughty:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
373
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
327
Kingmortall
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
399
ismail
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
367
ismail
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
300
Kingmortall


Üst Alt