Trabzonspor'a yeni bir yüz geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzonspor'a yeni bir yüz geliyor!
Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Umut Bulut’a dayalı tek forvetli oyun planını terketmeyi planladığı bildirildi.







Kadro yapısı değişen tecrübeli hocanın yeni transferlerle birlikte çift forvete döneceği kaydedildi..


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın iskeletinin büyük oranda değişmesi nedeniyle sisteminde de oynamalar yapmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz sezon Umut Bulut'un tek forvet olarak yer aldığı bir oyun planını tercih eden Güneş'in özellikle hücum hattına yapılan takviyelerden sonra çift forvetli sisteme dönebileceği öğrenildi.

Halil Altıntop ve Henrique'yi birlikte oynatmayı düşünen, orta sahadaki tüm yükü Colman ve Zokora'ya yüklemenin hesaplarını yapan tecrübeli çalıştırıcının, savunmadaki sigortasının Giray olacağı, Burak Yılmaz'ın yine vazgeçilmezler arasında yeralacağı bildirildi.

Özellikle 6 yabancı sınırlaması nedeniyle, yabancı oyuncular arasında sıkı bir rekabetin yaşanacağı da belirtildi.

Bu arada savunmaya takviye arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımında forma giyen 21 yaşındaki Ondrej Celustka'da yoğunlaştı.

Genç futbolcunun transferinde çok önemli bir aşama kaydeden yönetimin, Celustka'yı Trabzon'a getirtmek için yabancı kontenjanını boşaltmayı beklediği öğrenildi.

Celustka'nın transferinde son anda pürüzler çıkması durumunda ise savunma için 6 alternatif ismin daha belirlendiği vurgulandı.

Şenol Güneş'in yüzü gülüyor


Geçtiğimiz sezon Trabzonspor son ana kadar şampiyonluk yarışı verirken aslına bakılırsa hem saha içinde hem de saha dışında hayli yıprandı...

Zaman zaman rakip Fenerbahçe ile sert polemiklere giren Bordo-Mavililer’in kurmaylarının başında ise şüphesiz Şenol Güneş geliyordu. Sezon bittikten sonra da önemli aslarını kaptıran deneyimli hocanın adı, bir dönem yeniden milli takımla, bir ara da tribüne çıkacak olmasına yönelik iddialarla anıldı.

Ancak şu anki tabloya bakılırsa Şenol Güneş’in bu tip konuların tamamını askıya aldığı ve sadece Trabzonspor’un geleceğine konsantre olduğu gözleniyor. Yönetime verdiği öncelikli oyuncuların neredeyse tamamının kadroya katılması, Jaja gibi sürekli sorun yaratan bir futbolcunun elden iyi fiyatla çıkarılması, Umut
Bulut gibi Trabzonspor defterini kafaca kapatmış bir oyuncunun boşluğunun Halil Altıntop ve Henrique ile oldurulması, deneyimli antrenörün heyecanını bir kat daha artırdı. ‘Hepiniz aynı şansı sahipsiniz’
Şampiyonlar Ligi’ne katılma konusuna çok büyük önem verdiği bilinen Trabzonspor’un hocasının gelecek sezon öncesinde ekibine ilettiği mesajlar da çok net.

Büyük rekabet kaçınılmazKadrodaki katılım sayısı arttığı gün bir toplantı yapan Güneş’in, “Hepiniz benim gözümde aynı şanslara sahipsiniz. Kimse oynamak için kendini favori görmesin, kimse yedekliği de kader kabul etmesin. Lig öncesindeki hazırlık etabında hepinize şans vereceğim, kullanmak sizlerin elinde” sözleriyle adeta forma savaşının da fitilini ateşledi



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt