Trabzonspor sıkıntılı gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor sıkıntılı gitti
Trabzonspor sıkıntılı gitti
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezon hazırlıklarına erken başlayan Trabzonspor, İsviçre kampına kadrosuna dahil etmeyi düşündüğü transferlerden yoksun gitti. Yeni sezon öncesi ilk etap çalımasını Gerede'de tamamlayan Trabzonspor, ikinci etap çalışmaları için bugün İsviçre'ye gitti.

Bordo - mavili takımda transfer edilmesi düşünülen oyuncuların takımla birlikte çalışmalara başlayamayacak olması ise, Teknik Direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya soktu. İsviçre'de 14 gün sürecek kamp boyunca hazırlık maçları yapacak olan bordo - mavili takımda, yeni transferlerin İsviçre kampına yetişememesi Şenol Güneş'in planlarını değiştirirken bordo - mavili kulüp, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da transfer konusunda sezona sıkıntılı başladı.

Trabzonspor transfer komitesinin yaptığı transfer çalışmalarının bugün sonuçlanması beklenirken, istenen oyuncular konusunda somut adımlar atılmaması, eleştiri oklarını yönetimin üzerine çekti. Brezilya'da birçok oyuncu ile görüşmeler yapan transfer komitesinin daha önce açıkladığı üzere salı veya çarşamba günü 3 oyuncu ile birlikte Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Bu oyuncularla anlaşma sağlanması halinde bu oyuncuların en erken 1 hafta içinde kampa katılabilecekleri belirtilirken, bu durum Teknik Direktör Şenol Güneş'in planlarında değişiklik yapmasına neden oldu. Ancak Brezilya'da liglerin devam etmesi nedeniyle transfer edilmesi düşünülen oyuncuların kondisyon sıkıntısı yaşamayacağı beklenirken sağlarken, oyuncuların uyumu için taktik ağırlıklı çalışmalara geç başlamaları da dezavantaj olarak görülüyor.

Öte yandan, Brezilya'da nişanlanan kaleci Jefferson'nun önümüzdeki birkaç gün içinde İsviçre kampına katılacağı bildirildi.
 
abuvice

abuvice

Üye
baba bende yeni topic actım orayada yorum yap.. bence 2-3 tane daha transfer lazım bize yav.. yönetim çok pinti bence o kadar para aldılar borsadan tolgadan ama kaleci dişında kimseyi alamadılar şimdiye kadar bakalım hayırlısı inşallah 21 yıllık hasret biter artık..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt