Trabzonspor intikamını alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor intikamını alacak
Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, 'Futbolcularımız stada girerken bazı hadiseler oldu. Burada da aynı önlemlerinin alınmasını istiyoruz' dedi. Cevap Vali Hüseyin Yavuzdemir'den geldi: 'Kıbrıs Rum Kesimi'nden gelenler titizlikle aranacak...'

Trabzonsporlu futbolcuların maç için stada girerken çoraplarına kadar aranmasının yankıları sürüyor. Bu olayı gurur meselesi yaptıklarını söyleyen Bordo-Mavililer aynı uygulamanın Rumlar'a da yapılması için çağrıda bulundu. Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, Kıbrıs Rum Kesimi'nde Trabzonspor'a karşı uygulanan güvenlik önlemlerinin aynısının Trabzon'da da yapılması gerektiğini söyledi. Kıbrıs Rum Kesimi'nde bordo-mavili takımın maça girerken bazı hadiselerin olduğunu dile getiren Aktuğ, ''Güvenlik önlemleri de çok sıkıydı. Burada da aynı güvenlik önlemlerinin alınmasını istiyoruz' dedi.

Taraftarları da çok dikkatli olması gerektiğini ifade eden Aktuğ, ''Taraftarlarımızdan ceza almamızı gerektirmeyecek her türlü tezahüratlarda bulunmalarını istiyoruz. Trabzonspor, bu turu geçecek güçtedir. Saha içinde de futbolcular ve teknik kadro gerekeni yapacaklardır'' diye konuştu. Kıbrıs Rum Kesimi'nde yapılan karşılaşmaya Trabzon'dan taraftar gitmediğini de belirten Aktuğ, buradaki karşılaşmaya da Kıbrıs Rum Kesimi taraftarının gelmesini arzulamadıklarını kaydetti. Bu arada, yönetim kurulunun tribünlerin tamamının dolmasını beklediği ve taraftarların Türk bayrağı ve bordo-mavili bayraklarla stada gelmesini istedikleri bildirildi.

Vali Yavuzdemir söz verdi
Atay Aktuğ'a cevap, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir'den geldi. Vali Yavuzdemir, Trabzonspor-Anorthosis Famagusta maçı için Kıbrıs Rum Kesimi'nden gelecek olanlar için aramaların büyük bir titizlikle yapılacağını söyledi. Karşılaşma öncesi ve sonrasında gerekli bütün tedbirleri alacaklarını kaydeden Vali Yavuzdemir, Trabzon'da en ufak tatsız olayın yaşanacağına inanmadığını belirtti. Anorthosisli futbolcular Avni Aker Stadı'nda çoraplarına kadar aranacak. Rum kafilesinin kaldıkları otelin dışına çıkmasına izin verilmeyecek. Rum Kesimi'nden gelecek taraftarlar ise Trabzon'a sokulmayacak.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şenol güneş aynısını yapacaz demiş.. :ehe:
 

maavii

Üye
    Konu Sahibi
yapmaları da gerekir. insana insan gibi insan olmayana da anladığı gibi davranacaksın!
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bencede... :bravoo:
 
abuvice

abuvice

Üye
evet arkadaşlar aynı önlemler trabzon havaalanında da alınacak emin olun..:!
 

maavii

Üye
    Konu Sahibi
:artı:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
340
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
292
DiaBLoS
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
242
haydaravısyon
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
342
lazo009


Üst Alt