Trabzonspor Eskişehir'den darbe yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzonspor Eskişehir'den darbe yedi
Süper Lig'de 30. haftasında Eskişehir'e konuk olan Trabzon sahadan beraberlikle ayrılarak zirve yarışında yara aldı...












Trabzonspor'un galibiyet serisi Eskişehir'de noktalandı. 0-0 biten maçın sonunda bordo mavililer liderliği kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren ve son 6 maçını kazanıp 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan bordo mavililer, Eskişehirspor karşısında çok kritik bir maça çıktı.

Bordo mavili ekip, rakibi Fenerbahçe'nin kalan maçlarının kağıt üzerinde daha kolay görünmesi nedeniyle kaybı aklına ble getirmiyordu. Trabzon'da Serkan, Eskişehir'de ise Diego ve Tello sakatlıkları nedeniyle takımlarındaki yerlerini alamadı. Zorlu mücadeleye konuk ekip orta sahaki etkili isimleriyle daha iyi başladı. Rakibinin yarı sahasına gelmesine izin vermeyen Trabzonspor, Ivesa'nın kalesinde de önemli bir fırsat yakalayamadı. İlk 30 dakikada Umut ve Burak ile gole yaklaşan bordo mavili ekipte Jaja'nın bir serbest vuruşu da direkten döndü. Bordo mavili ekipte ilk yarının sonlarında Mustafa, topu kafayla ağlara gönderdi ama hakem Bülent Yıldırım, faul gerekçesiyle golü saymadı.
İkinci yarıa iy başlayan ise kırmızı siyahlılar oldu. Pele'nin serbesy vururşunu Tolg son anda çelerken, iki dakika sonra Sezer'in ceza sahasına çevirdiği topa kimse müdahale edemedi. 70. dakikada ise Trabzon gole çok yaklaştı. Jaja'nın ara pasında Umut, yine Ivesa'yı geçemedi. Hemen sonrasında ise Jaja'nın şutu direği yaladı.

Eskişehia adına maçın en önemli fırsatı 83. dakikada geldi. Sezer'in çevirdiği topta Burhan istediği gibi vuramayınca kırmızı siyahlılar bir golden oldu.
Kalan bölümde iki takım da gol bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Trabzonspor, puanını 70'e çıkardı ama liderliği kaybetme tahlikesiyle karşı karşıya kaldı. F.Bahçe, Buca'yı yenerse son 4 maça lider girecek.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Kral 63

Kral 63

Üye
Yazık oldu eskişehiri yenmek çok mu zor fener bucayı dağıtır
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aslında alırmı maçı cok zor deıldı ama baska ısler mı döndu bılemycem
üzüldüm sadece kardes takım nede olsa
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Seneye artık :ehe
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet öyle artık
 
greenmile

greenmile

Üye
çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3.de eskişehir, trabzon alışmıştı top oynamadan kazanmaya,1 puana yatıp kalkıp dua etmeli trabzon yazık oldu es es'e
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hayret son dakika da gol atmadılar ...
Trabzonspor top falan oynamıyor . Bu takım hiçbirşey oynamadan şampiyon olursa , gerçekten futbolun adaleti yok . Fenerbahçe her yönüyle şampiyon olmayı hak ediyor . Umarım adalet yerini bulur ...

Bravo ES ES ...;)
 
arslansem

arslansem

Üye
Trabzonun bariz bir golü verilmedi ilk yarıda.Takım olamamanın,lider oyuncusunun olmamasının sıkıntısını 2.yarıda hep çekti Trabzon.Burada patladı sonunda.
Ama iyi oldu böyle olması daha zevkli oluyor Fener son hafta puan kaybeder Trabzon lider olmasın şimdi :d:
 
Kral 63

Kral 63

Üye
maçı gerçekten hak etti trabzon golü verilmedi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
249
orgeneral2203
Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli


Üst Alt