Trabzonspor 1 milyon dolar teşvik önermiş

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor 1 milyon dolar teşvik önermiş
Sivasspor Başkanı Otyakmaz öyle bir iddaa attıki ortalık karıştı.Mehmet Yıldız'a Trabzonspor'un bir yöneticisi 1 milyon dolar para teklif ettiğini söyledi.

SİVASSPOR'da tekrar başkanlığa seçilen Mecnun Otyakmaz, çarpıcı açıklamalar yaparken şunları söyledi:
- 19 Mayıs 2011'de Mehmet Yıldız geldi. 'Özel görüşebilir miyiz' dedi. Odama geçtik. 'Başkanım takım kaptanıyım bunu söylemek zorundayım ama nereden duydun diye sorma' dedi.

Trabzon'dan bazı arkadaşların gelip, kendilerinin şampiyon yapacak skoru elde etmeleri halinde 1 milyon dolar teşvik primi vaad ettiklerini, böyle bir işe girişemeyeceklerini, söylenmemiş farz edeceklerini söyleyerek konuyu kapattı.
- Trabzonlu dostum Zeki Mazlum'u aradım. Konuyu anlattım. Hepsi tapede var. Savcılık sorunca bildiklerimi anlattım. Ama çıktıktan sonra Erdal Sarılar bana bu konuları konuşurken Trabzonlu şahsın o hafta Abdurrahman Dereli'nin yanında gördüğü Trabzonsporlu eski futbolcu Semavi'nin olabileceğini söyledi.
Daha sonra Sivas-Ordu maçı öncesinde o dönem Ordu'da oynayan Abdurrahman Dereli, idman için tesislere geldiğinde sordum. 'Evet' dedi. Semavi bize 1 milyon dolar teklif edildiğini Trabzon yöneticisi Recep Denizer tarafından yollandığını söyledi. Konu aramızda kalacaktı ancak, olaylar beni açıklama yapmak zorunda bıraktı. Kendisi de şu an bizim futbolcumuz. Umarım bana hakkını helal eder açıklamasını yaptı.Adam konuşmuş ama söyledikleri hiçbirşey net değil. ayrıyetten tapede böyle bi durum kanıtlanabilir olsaydı fenerbahçe + Trabzonspor ceza almalıydı sadece fenerbahçe değil. abdurrahman dereli konuşsun bakalım var mı böyle bişey. eğerki varsa şampiyonluk kupası bursaspora verilmelidir. ama eğerki yoksa mecnun iftiradanda ceza almalı. şu anda tek tescilli şikeci kulup fenerdir. tescilli şikecilerinde aldığı cezalar bellidir :)
 

Benzer Konular

.Kerasus.
Cevap
0
Görüntüleme
464
.Kerasus.
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
362
Haydar
India
Cevap
10
Görüntüleme
919
Haydar


Üst Alt