Trabzonlu taraftarlar kaza yaptı : 2 ölü, 4 yaralı!.

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzonlu taraftarlar kaza yaptı : 2 ölü, 4 yaralı!.

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasından dönen Trabzonspor taraftarlarını taşıyan araç, Giresun’un Görele ilçesinde kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu Görele ilçe geçişi Hayrullah Koç Parkı mevkiinde Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yönetimindeki 61 FC 956 plakalı araç, önünde seyretmekte olan 54 KR 433 plakalı TIR’ı solamaya çalışırken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu TIR’a arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Köse (23) hayatlarını kaybederken, Engin Albayrak (23), Fatih Kalyon (23), Eyüp Vanlıoğlu (23), sürücü Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yaralandı. Yaralılar Giresun Devlet Hastanesi ile Özel Ada Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen Trabzonspor taraftarları oldukları öğrenildi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Ankara'dan dönen taraftarların kaza geçirmesi sonrasında Trabzonspor Kulübü de internet sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada, "Takımımız ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen taraftarlarımızı taşıyan aracın Giresun’un Görele ilçesinde kaza yapması sonucu 2 taraftarımızın öldüğü, 4 taraftarımızın yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki taraftarlarımız Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Hasan Köse’ye Yüce Allah’tan rahmet, yaralanan Engin Albayrak, Fatih Kalyon, Eyüp Vanlıoğlu ve Ercan Mollahüseyinoğlu’na geçmiş olsun, hayatını kaybeden kaybeden taraftarlarımızın ailelerine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Bir babanın isyanı
Trabzonspor taraftarlarını taşıyan aracın yaptığı kazada hayatını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu’nun babası Cemalettin Vanlıoğlu isyan etti.

Kazada araç içinde bulunan ve kazada yaralı olarak kurtulan yeğeni Eyüp Vanlıoğlu’nu gören amca Cemalettin Vanlıoğlu duygu dolu anlar yaşadı. Yeğenine kazayı soran Cemalettin Vanlıoğlu isyan ederek. “Benim oğlumun cenazesinde tabutun üstüne kesinlikle Trabzonspor bayrağı asılmayacak” dedi.

Kazayı anlatan Eyüp Vanlıoğlu ise kuzeni Şerafettin’i kazada kaybettiği için üzgün olduğunu belirterek, "Ben araçta ’yerimizi değiştirelim’ dedim ama o ’değiştirmemize gerek yok’ dedi. Keşke yer değiştirseydik. Araç hiç süratli değildi. Nasıl oldu bende bilmiyorum birden bire oldu” diye konuştu. Öte yandan cenazeler Trabzon Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Trabzon’un Of ilçesine gönderildi.



SON SÖZÜ: "TRABZONSPOR BENİ ÇAĞIRIYOR"

Trabzonspor camiasının yüreklerini yakan kaza sonrası ortaya çıkan detaylar acımızı derinleştirmeye devame diyor. Ölenler arasında yer alan Şeref Vanlıoğlu'nun babası Cemalettin Vanlıoğlu'nun oğlunu Ankara'ya göndermemek için uyardığı öğrenildi. Of Tavşanlı Köyünden olan acılı baba, en son "gitme oğlum bak çay toplayacağız. İşimiz var. Televizyondan izle" dediği buna rağmen Şeref'in, "Baba şimdi gitmeyip te ne zaman gideyim. Trabzonsporbeni çağırıyor. Gitmeliyim" diyerek son defa konuştuğu belirlendi. Of'ta ise kaza sonrası ölüm sessizliği hakim.

Not:Şeref Vanlıoğlu uzaktan akrabam olur. Annemin Teyzesinin torunuydu. Allah rahmet eylesin
 

emreolol

Üye
a.r.e
 

Benzer Konular



Üst Alt