Trabzon yangın yeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon yangın yeri


1- Futbolculardan taraftara tavır

Bordo-Mavililer için bu sezon büyük bir hayal kırıklığıyla geçiyor. Son olarak Eskişehirspor karşısında alınan 3-0’lık yenilginin ardından taraftarlar, futbolcuları protesto etmişti. Başkan Sadri Şener ise önce protokol tribününde, ardından maç akşamı İstanbul’a dönüş yolunda taraftarlarla gerginlik yaşadı. Önceki gün kupada alınan 4-0’lık Şanlıurfaspor galibiyeti de tansiyonu düşürmedi. Eskişehir maçında futbolculara en büyük tepkiyi gösteren deniz tarafında bulunan kale arkası tribündeki taraftarlar, Şanlıurfa galibiyeti sonrası takımı çağırdı. Ancak futbolcular bu çağrıya kulak asmayarak soyunma odasının yolunu tuttu. Sadece Kaptan Tolga, uzaktan tribünleri alkışladı.
Bu durum, futbolcuların taraftarlara olan kırgınlığını açık bir şekilde ortaya koydu.

2- ‘Eleştiri hakarete varmamalı’

Taraftarlara bir tepki de Şenol Güneş’ten geldi. Deneyimli çalıştırıcı, özellikle Halil Altıntop’un Şanlıurfaspor maçında oyunan girerken yuhalanmasına oldukça kızdı. Maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Halil de tepkiyi hiç bir oyuncu gibi hak etmiyor. Kötü de oynayabilir, iyi de. Aşırı övgüyü de hak etmiyor. Ama eleştiriyi normal kabul etmemiz lazım. Bizi de zaten acımasızca eleştiriyorlar. Saha içinde oynarken sanatını icra eden sanatçıyı olumsuz olarak etkilemek şık değil” dedi. Güneş, eleştirilerin haraket boyutuna varmaması gerektiğini dile getirdi. Başarılı teknik adam, “Eskişehirspor maçı sonrası bana ve oyuncularıma karşı hakarete varan yorumlar yapıldı. Yorum farkı diye bir şey var ve herkes farklı bakabilir. Bunu kabul ediyorum. Ama yorumcu ile kahvedeki arasında fark olması lazım. Çünkü siz toplumu yönlendiriyorsunuz” diye konuştu.

3- Aksu: Sıkıntıların sebebi, Bakan Özak

Trabzonspor’da son olarak Sadri Şener’in ilk döneminde yöneticilik koltuğunda oturan ve hayli aktif olan Mahmut Aksu, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Serhat Demirtaş’ın RadyoSpor’daki Kuzeyin Sesi programına bağlanan Aksu, yönetim bazındaki sıkıntıların sebebinin Trabzon milletvekili Faruk Özak olduğunu söyledi. Aksu, özetle şu ifadeleri kullandı: Taraftar tepkisi tamamen kötü futbola ve umutsuzluğa bağlıydı. Yönetim bazındaki olaylar münferitti... Yönetim içinde sorunların sebebi ise Faruk Özak’tır. Her yönetime müdahil olur, karışır. 2010-2011’de de her şey iyi giderken de böyle oldu. Yönetimlere rahat çalışma imkanı vermez. Başkan Sadri Şener başkanlığının gereği olan her şeyi yerine getiriyor ama ekibine arkasını dönemiyor, takımına güvenemiyor. Arkasından işler yapılıyor. Bunlar da yoruyor başkanı. Şenol Hoca, çalışmayı seven, önemli bir isim. Ancak ona da gerekli desteği vermesi gerekenler vermiyor. Sonuçta bunlar takıma kadar yansıyor. Bu döngüden kurtulmak şart.
 
sanal hacker

sanal hacker

Üye
uyyy
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
390
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
309
Kingmortall
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
399
Kingmortall


Üst Alt