Trabzon Nakavt:1-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon Nakavt:1-0
Trabzon nakavt:1-0

Mehmet Zeki ÖZELGEN

Bordo mavili ekip, Fatih Tekke, Gökdeniz ve Szymkowiak gibi yıldızlarının tel tel döküldüğü karşılaşmada sezonun en kötü futbolunu oynarken, skoru belirleyen gol Mehmet Çakır’dan geldi.

UEFA Kupası yolundaki önemli mücadelede Gençlerbirliği, Trabzonspor’u 1-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 47’ye yükselten başkent ekibi, klasmanda 4. sıraya çıkarken, 43 puanlı Karadeniz ekibi 6. sırada kaldı. Tatsız tuzsuz geçen mücadelede Trabzonspor’un yenilmesinin en önemli sebebi, yıldız oyuncuları Fatih Tekke, Gökdeniz, Yattara ve Szymkowiak’ın kötü oynamalarıydı.

Maçın tek golü 27. dakikada geldi. Kerem’in yaklaşık 25 metreden sert vuruşu kaleci Jefferson’dan döndü. Sol çaprazda topla buluşan Mehmet Çakır, dar açıda olmasına rağmen şık bir vuruşla Gençlerbirliği’ni öne geçirdi: 1-0. 44. dakikada Trabzonspor’un geliştirdiği ilk ciddi atakta Ömer Rıza, kale çizgisine kadar inip, geriden gelen Fatih Tekke’ye çıkardı. Fatih Tekke’nin şutunda top defansa çarpıp kornere gitti. 60. dakikada Hüseyin defansın arkasındaki Gökdeniz’e nefis bir pas çıkardı. Gökdeniz’in aşırtma vuruşunda kaleci Gökhan başarılıydı. 90+1’de Erdinç ceza sahasının sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top üstten auta çıkınca bordo mavililer beraberlik fırsatından yarar lanamadı.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli


Üst Alt