'Trabzon maçı keşke bugün olsa'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Trabzon maçı keşke bugün olsa'


Samet Aybaba’nın, “Quaresma’yı sevebilirsiniz. Ama Hasan Türk’ü de sevin. O Beşiktaş’ta yetişti, tribünlerin desteğine ihtiyacı var” dediği Hasan Türk, Trabzonspor maçı öncesinde FANATİK’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antalya’da çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen 19 yaşındaki genç futbolcu, “İyi çalıştık, kondisyon depoladık. Antalya’da iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Zorlu haftalar öncesinde iyi geldi diyebilirim” ifadesini kullanan Hasan, zorlu Trabzonspor sınavını yorumladı, taraftarlara mesaj gönderdi. İşte Hasan Türk’ün gözünden Beşiktaş...

‘Herkes benimle aynı fikirde’

“İki oyuncu bir araya geldiğimizde, farklı şeylerden de konuştuğumuz oluyor. Sinema olsun, diziler olsun, farklı konularda da tartışsak, nasılsa mevzu bir şekilde Trabzonspor maçına geliyor. Bir an önce Trabzonspor maçını oynamak, kazanmak, üzdüğümüz taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Keşke Trabzonspor maçını bugün oynasak da, bu bekleyiş sona erse. Pazar gününü iple çekiyorum, arkadaşlarım ve ağabeylerimin de benim gibi düşündüğünü biliyorum. Biz iyi bir takımız, iyi çalışıyoruz, daha iyi olacağımıza inanıyoruz.”

‘Söyleseler inanmazdım’

“Kötü seri öncesinde birisi gelip, ‘Üst üste 3 maçı kaybedeceksiniz’ dese, hayatta inanmazdım. Üst üste bu kadar şanssızlık bu sezon hiçbir takımın başına gelmemiştir”

“Aslında lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Belediye güçlü bir takımdı, Galatasaray’ın da yaptığı transferler ortadaydı. İki maçta da iyi oynamamıza rağmen berabere kalmıştık. Geri kalan 2 maçımızı da net bir şekilde kazanmıştık. Kalan maçları da aynı şekilde kazanacağımızı düşünüyordum. Birisi bana gelip, ‘Üst üste 3 maçınızı kaybedeceksiniz’ dese, güler geçerdim. Çünkü hem takımdaki ortam, hem de oynadığımız futbol üst seviyedeydi. Ancak futbol şansı yanımızda olmadı. Üst üste bu kadar şanssızlık, bu sezon Türkiye’de hiçbir takımın başına gelmemiştir. Ama kaybedilen bir şey yok. Trabzon maçıyla yeni bir sayfa açacağız...”

‘Bu iddiaya gülerim!’

“Beşiktaş’ın bu sezon taktik çalışmadığını söylemişler. Bu iddiaya çok güldüm. Gülmeyip de ne yapayım, taktik çalışmayan futbol takımı mı olur?”

“Üst üste puanlar kaybedince ister istemez olumsuz şeyler okuyabiliyoruz. Ama garip iddialar da ortaya atılabiliyor. Örneğin Beşiktaş’ın bu sezon taktik çalışmadığını söyleyenler olmuş. Bu iddiaya çok güldüm. Siz hiç taktik çalışmayan futbol takımı gördünüz mü! Gazete yapıyorsunuz, siz de planlama yapıyorsunuzdur. Biz de plan yapmazsak, taktik çalışmazsak nasıl sahada organize olacağız! Taraftara bir mesajım var. Bizi Trabzonspor maçında yalnız bırakmasınlar. Onları son haftalarda üzdük, ancak bu maçla geri döneceğiz.”
 


haltie

haltie

Üye
Hasan türk çok iyi bir oyuncu yeni tumer
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şans verilmesi lazım
Top ayağına yakışıyor . Fenerbahçe maçında kısa bir süre de olsa izleme şansımız olmuştu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt