Trabzon geç açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzon geç açıldı
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti. Bordo-mavili takım, özellikle ikinci yarıda rakibinin üzerinde müthiş bir baskı kurdu








Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'yı 7-0 yenerek büyük sükse yapan Trabzonspor, haftaiçi Alman teknik direktör Thomas Doll ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'ni konuk etti. İlk yarıda silik bir oyun sergileyen bordo-mavililer, 1-0 geriye düşse de, ikinci yarıda kurduğu baskı ve attığı 3 golle sevinen taraf oldu: 3-1.

İlk yarıda Trabzonspor'un istediği futbolu sergileyememesinden yararlanan Gençlerbirliği, 32. dakikada Serkan Çalık ile golü buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda defanstan seken topa Serkan Çalık mükemmel vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıda ise bambaşka bir Trabzonspor çıktı sahneye, önce Burak'ın şutu direkten döndü. Ancak 68. dakikada golcü oyuncu bu kez affetmedi. Sağ kanattan Serkan'ın yaptığı ortaya düzgün vuran Burak durumu 1-1 yaptı. Bu golle iyice morallenen Trabzonspor 72. dakikada Jaja'yla galibiyet golünü de buldu. Selçuk'un kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Brezilyalı oyuncu kafa vuruşuyla maçta skoru 2-1 yaptı.
80. dakikada sağ kanattan Serkan'ın yaptığı ortayı Umut güzel bir kafa vuruşuyla Gençlerbirliği ağlarına yolladı ve maçta durum 3-1 oldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Trabzonspor maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı.
Trabzonspor bu galibiyetle puanını 20'ye yükseldi. Ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Gençlerbirliği ise 8 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 3 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Aleks Taşçıoğlu
Trabzonspor: Onur, Serkan Balcı, Mustafa Yumlu, Egemen, Cale, Ceyhun (Dk. 46 Engin), Selçuk, Colman, Burak, Alanzinho (Dk. 66 Jaja), Umut (Dk. 90 Barış)
Gençlerbirliği: Serdar, Mahmut, Aykut, Kulusic, Murat, Cem, Harbuzi (Dk. 75 Hurşit), Serkan Çalık (Dk. 80 Edward ), Jedinak, Zec (Dk. 70 Oktay), Billy Mehmet
Goller: Dk. 68 Burak, Dk. 72 Jaja, Dk. 81 Umut (Trabzonspor), Dk. 32 Serkan Çalık (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 39 Ceyhun, Dk. 82 Cale (Trabzonspor)
HIDDINK TRABZON'DA
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında yapılan karşılaşmayı (A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink de izledi.
Yardımcısı Oğuz Çetin ile birlikte Trabzon'a gelen Hiddink, kulüp başkanı Sadri Şener ile birlikte protokol tribünden karşılaşmayı takip etti.
Hiddink ve Çetin'e Trabzonspor Kulübü tarafından öğle yemeği deverildi.

YATTARA, TEOFİLO VE GLOWACKİ YOK
Trabzonspor'da Yattara, Teofilo ve Glowacki, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Şenol Güneş, 17 futbolcuya kadroda yer verirken, Yattara'nın ateşinin çıktığı ve bu nedenle son anda kadrodan çıkartıldığı bildirildi. Futbolcuya, tesislerde serum verildiği kaydedildi.
Teknik direktör Güneş, geçen hafta Kasımpaşa'yı 7-0 yenen kadrodaki oyunculara ilk 11'de görev vererek kadroyu bozmadı.

TRİBÜNLERDE BOŞLUK
Bordo-mavili taraftarlar ise ligin son 2 haftasını galibiyetle kapatan ve ligde ikinci sırada yer alan takımlarının maçına çok fazla ilgi göstermedi. Özellikle maraton tribünü kenarlarında büyük boşluklar olduğu gözlendi. 15 bin dolayında taraftar, karşılaşmayı izledi.
Gençlerbirliği, göreve yeni getirilen Ralf Zumdick yönetiminde ilk maçına çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
229
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS


Üst Alt