Topuz mu Kazım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Topuz mu Kazım mı?
Turkcell Süper Lig'de 5'te 5 yaparak sezona fırtına gibi giren Fenerbahçe'de gözler Avrupa Ligi'ne çevrildi. Sarı lacivertliler, perşembe günü Kadıköy'de oynayacakları Twente maçının hazırlıklarını sürdürürken, yönetim ve teknik direktör Daum'un futbolcuları Avrupa Ligi'ne motive etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Teknik Direktör Daum'un oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Yönetimimiz ve ben ilk hedefin Türkiye Ligi şampiyonluğu olduğunu söyledik ama katıldığımız her kupada da iddialı olmak zorundayız. Avrupa Ligi sizler için de çok önemli bir podyum. Hepiniz en yüksek hırsınızı ve futbol kalitenizi bu ligde göstermelisiniz" dediği belirtildi.

Daum'un Twente karşısında orta saha ve sağ kanatta değişiklik yapmayı planladığı belirtildi. Alman hocanın Bursaspor karşısında orta sahada görev yapan Mehmet Topuz'u sağ kanatta Kazım'ın yerine monte edip, Emre Belözoğlu'nu da gerçek yerinde oynatmayı düşündüğü ileri sürüldü.

Sarı lacivertlilerde sakatlığı devam eden Deniz Barış'ın birkaç gün içinde takım ile birlikte çalışmalara başlayacağı belirtilirken, Bosna ile oynanan milli maçta sol el tarak kemiği kırılan Önder Turacı'nın başarılı bir operasyon geçirdiği açıklandı.

Bu arada Teknik Direktör Daum'un Bursaspor maçı sonrası dönüş yolculuğunda takım yemeğine katılmayan İspanyol golcü Güiza ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin rakibi Twente de hazırlıklarını sürdürüyor. Hollanda ekibinin ülkesindeki son antrenmanını az sayıda taraftar izlerken, Teknik Direktör Steve Maclaren ve futbolcular basın mensuplarını sorularını yanıtsız bıraktı. Bu arada bir gurbetçi tarafından Twente yöneticilerine Fenerbahçe forması hediye edildi.
 


<~STaT!c-X~>

Üye
Tabiki de Colin Kazım
 
Pegasus™

Pegasus™

Üye
Mehmet Topuz daha iyi
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sağa Colin Kazım'ın yerine Topuz'un monte edilip başarılı olacağını sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt