Topal kendini savundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Topal kendini savundu
Valencia'nın Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenildiği maçın ilk yarısında kırmızı kart gören milli futbolcu Mehmet Topal, kararın haksız olduğunu söyledi. Topal, kırmızı kart pozisyonunda rakibi Cacares'in zekice hareket ettiğini belirtti.



La Liga'daki ilk sezonunda Valencia formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topal, takımının 2-0 kaybettiği Sevilla maçında talihsiz bir şekilde kırmızı kart gördü.


Marca Gazetesi’ne konuşan Topal, karşılaşmanın 25. dakikasında Cacares ile girdiği ikili mücadelede gördüğü kırmızı kartın haksız olduğunu savundu. Pozisyonda önce Sevillalı Luis Fabiano'nun kendisin arkadan ittiğini ve pozisyonun devamında dengesini kaybederek Caceres ile çarpıştığını belirten Topal, Uruguaylı futbolcunun zekice davranarak çok sert bir faule maruz kalmış gibi davrandığını söyledi. Topal, "Caceres sert bir faule maruz kalmış gibi kendini yere bıraktı ve hakemin kararını etkiledi. Sonuç olarak haksız bir kırmızı kart gördüm" dedi.


Mehmet Topal, yaşanan pozisyon sonrası kendisinin 'saldırgan' bir futbolcu gibi gösterilmesinin de yanlış olduğunu vurguladı. Topal, "Ben agresif ve sert oynayan bir futbolcuyum ama saldırgan bir oyuncu değilim" dedi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt