tonlakazan hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
tonlakazan hk.
arkadaşlar tonlakazanda tonumun süresi bitti lakin bir türlü ton seçemiyom hep limit dolu bunu ne zaman seçebilirim tavsiyesi olan var mı? ayrıca tonlakazanda dakikalar bir sonraki aya devreder mi?
kullanmassak eğer.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım günün her saati kontrol etmen gerekiyor...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
en iyisi iptal et gitsin. bir daha da böyle bir derdin kalmaz. ;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tonla kazanda yeni bir değişiklik yapıldı, seçtiğin tonu bir daha seçemiyorsun. Ton seçmek için ise akşam saatlerinde genellikle diğer kişilerin tonları akşam saatlerinde bittiği için ortalama yarım saat durmadan sayfayı yenileyerek dene. Fakat sayfayı en az 15 saniye de bir yenile, tahminen 5-10 dakika içinde boş bulursun.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
SectgİN ToNU bi daha seçebiliyorsun tURKcell dinletilerinde öle diğer markaları bilemem maksat kontor kazanmak sec birini:-D:-)

ilo53

ilo53

Üye
bende secemıyorum her sabah saat 7 de bakıyorum ama yok ton dolu hep 2 gunluk surem kaldı

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Şu anda ton seçmemiz imkansız gibi. Çünkü bu reklam tonları yayınlanalı bir hafta olmadı. Bir hafta olmadan da limit açılmayacaktır. Ancak belki yanlışlıkla tonunu iptal edenler filan olur. O da düşük bir ihtimal :=)

fbdr1907

fbdr1907

Üye
bende bu sıkıntıyı yaşıyorum

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ben de yaşıyorum ve artık TonlaKazan'ı bırakma kararı aldım...

use2000

use2000

Üye
Arkadaşlar ton seçebiliyoruz HÜCUM :)

ysr86

ysr86

Üye
tonla kazan işin suyunu çıkardı. En sevdiğim tonu 0.5 kontöre düşürmüş. ben zaten 90 kontörü anca tamamlıyodum :(

arşiment

arşiment

Üye
turkcelin tonları geri geldi durmak yok tam gaz devam:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Şuan yeni ton eklemişler 30.000 Kişilik boş yer var.

sA'

sA'

Üye
0,5 kontor nedir ya =)

tek hattan günlük arama limidi hala 3 kez mi ?

yigitcaner

yigitcaner

Üye
0,5 kontor nedir ya =)

tek hattan günlük arama limidi hala 3 kez mi ?

Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.

Sanırım bu kural geçerli olduğu için aynı kişiden 6 kere aranabileceğiz. Ama çok kötü oldu yarı yarıya azalacak kazandığımız kontörler.. :nono:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
tonla kazan limitim dolmuştu hemen alayım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt